3 csillagjegy női szülöttei különlegesek, a lábaik előtt hever a világ

Kifinomult ízlésűek, diplomatikusak, elegánsak, intelligensek, okosak, mindezekkel a tulajdonságokkal sok nő rendelkezik, de 3 csillagjegy női szülöttei mégis különlegesek. Őket nagyon kedvelik, azért mert érdekesnek találják őket és azt szeretnék, hogy ilyen nő legyen mellettük. Ezért mondják azt, hogy a nő a férfi tükre.

Melyik csillagjegyben születtek ezek a hölgyek

Bika

Diplomatikus e jegy nő szülötte, egy igazi hölgy attól függetlenül, hogy milyen szituációban van. Nem csak a beszéde, hanem a viselkedése is dicséretreméltó. Udvarias még olyankor is, amikor nem túl jó a kedve.

Halak

A Halak jegyében született nő stílusos, elegáns, de nem csak a külseje csodálatos, hanem a viselkedése is, ezért ő egy igazi hölgy. Diszkrét és jól nevelt, sok mindenkit elkápráztat a szép és kedves beszédével. Olyan a megjelenése mint egy díváé, mindig vonzó, tele van életkedvvel, mindig lehet viccelődni vele és soha nem látszik rajta az életkora.

Bak

Nyugodt és kiegyensúlyozott, humorosan néz az életre ez azt jelenti, hogy vidám és vonzó. Bárhová megy mindig mindenkiben jó benyomást kelt, ő egy értékes hölgy. Tudja, hogyan viselkedjen, pozitív a kisugárzása és inspirálja azt a férfit aki mellette van. Figyelmesen megválogatja a szavait ezért is tartják őt a legokosabb nőnek. A jómodor olyan számára mint a víz és a levegő.