3 csillagjegy pénzügyileg sikeres, nekik nem kell az anyagiak miatt idegeskedniük

A szakmai helyzet mindenki számára fontos, hiszen pénzből élünk. Vannak olyan emberek akik sikeresebbek mint az átlag, nem is kerül túl nagy erőfeszítésükbe mindez, mert az anyatermészet felruházta őket ezzel a képességgel.

Bika

A Bika jegy szülöttei érzelmi és szakmai téren is stabilak, az egyetlen baj velük, hogy sokan közülük nem azt a munkát végzik amit szeretnek inkább olyan szakmát választanak amelyik jobban meg van fizetve és, ahol a ranglétrán is egyre feljebb jutnak. Hajlandóak túlságosan sokat dolgozni, ha egy új munkáról van szó azért, hogy teljesítsék mindazt amit a főnökük diktál.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei nyitottak és szeretnek kommunikálni, egyetlen alkalmat sem szalasztanak el, hogy a jövedelemről, a lehetőségekről, akár az egyik napról a másikra történő meggazdagodásról beszéljenek. Kompromisszumokat csak a saját kényelmük érdekében kötnek, merik vállalni a nagy kockázatokat, mindig az intuíciójukra hallgatnak. Akkor érzik a legjobban magukat amikor senki sem mondja meg nekik mit tegyenek, hanem ők maguk a saját főnökeik. A karrierjükben is jól boldogulnak mert gyorsan tudnak alkalmazkodni bármilyen szituációban.

Szűz

A Szűz jegy szülöttei realisták, nem ijednek meg az útjukba kerülő problémáktól, nem veszítik el az önuralmukat. Mindent előre megterveznek még mielőtt azok a dolgok megtörténnének ezért már előre tudják, hogyan jöhetnek ki győztesen bármilyen szituációból. Amikor krízishelyzet van akkor mindig e jegy szülötteit küldik előre a problémák felmérésére és megoldására ezért rendkívüli tiszteletet kapnak a feletteseiktől. Elkötelezettek a karrierjük iránt, de mindig a családjuk az első, nagyon kiegyensúlyozott az életük.