3 fiatal férfi az asztalához invitált egy idős hölgyet, hogy ne egyen egyedül

Három alabamai fiatalember egy jó beszélgetéssel és egy jó tanáccsal lett gazdagabb, amikor úgy döntöttek, hogy meghívnak asztalukhoz egy idős hölgyet, aki azt mondta nekik: „Menjetek, és látogassátok meg a nagyszüleiteket! Hiányoztok nekik.” Az egész úgy kezdődött, hogy a három barát vacsorázni indult, és az étteremben észrevettek egy magányos hölgyet, aki akár a nagymamájuk is lehetne. Úgy döntöttek, csatlakoznak hozzá. Az egyik fiatal Jamario Howard volt, ő így írt az esetről a Facebookon:

„A barátaimmal éppen a vacsoránkat vártunk, amikor észrevettem egy idősebb hölgyet, aki egyedül evett. Rögtön az jutott eszembe, hogy mennyire utálok egyedül enni. Szóval kis gondolkodás után úgy döntöttem, odamegyek hozzá, és megkérdezem, hogy leülhetek-e az asztalához. A nő igent mondott, és hamar beszélgetésbe elegyedtünk. Nem sokkal később pedig elmesélte, hogy elvesztette a férjét, és holnap lenne a hatvanadik házassági évfordulójuk. Részvétemet fejeztem ki, és megkértem, hogy üljön át a mi asztalunkhoz, vacsorázzunk együtt. Erre felcsillant a szeme, és rögtön igent mondott!” – írta Howard, akinek barátai is nagy örömmel fogadták az özvegyet. Természetesen kép is készült az alkalmi társaságról, ami vírusszerűen söpört végig az interneten.

So tonight JaMychol Baker Tae Knight and myself went out to eat at this place called Brads in Oxford, and after us…

Közzétette: Jamario Howard – 2019. április 18., csütörtök

Howard arról is beszámolt, hogy szerinte mi az eset tanulsága:

„Ennek az egésznek az a lényege, hogy legyünk mindig kedvesek és segítőkészek embertársainkkal. Sosem tudhatjuk, hogy a másik min ment keresztül. Ez a hölgy megváltoztatta a hozzáállásomat sok dologgal kapcsolatban. Mindenki mögött ott van egy történet, amit legfeljebb részben ismerünk, úgyhogy ne ítélkezzünk! És csak hangsúlyozni tudom a tanácsot, amit ettől a hölgytől kaptunk: Srácok, látogassátok meg a nagyszüleiteket! Hiányoztok nekik.”

Egy idős özvegyasszony megérintette három fiatal férfi szívét, közös történetük pedig sok tízezer internetezőt inspirált.