5 titkos trükk a tökéletes szemöldökért! Fiatalodj éveket ezekkel a praktikákkal!

Minden tükörnek kell egy szép keret. Ez a szemeinkre is igaz, de nem a smink az amivel kihangsúlyozhatjuk a tekintetünket. A helyes szemöldökforma kiemeli a tekintetet, ápolt külsőt sugall és sokkal élénkebbé válik tőle a tekintet.

A szemöldökformát a rajz alapján válasszuk ki, így az arcformánknak megfelelő formájúra igazíthatjuk szemöldökünket.

5 dolog amit tudnunk kell a tökéletes szemöldökről

  1. A teljesen lekerekített, vagy nagyon vékonyra szedett szemöldök öregíti az arcot. Ugyan ez történik akkor is, ha a szemöldökünk túl közel van az orrunkhoz, tehát nem szedjük ki elől, vagy ha a végei teljesen lefelé a szemre mutatnak.
  2. Ha a szemöldök nem elég ívelt, az arc öregebbé és a tekintett szomorúbbá válik. Figyeljünk rá, hogy bármilyen szemöldökformát választunk szépen körvonalazódjon az íve.

szemoldok2

3. A szemöldöknek a szem elején kell kezdődnie és a szem végén kell végződnie. Ha a szemöldökformánk ezt nem teszi lehetővé, így húzzuk ki.

4. A szemöldök szálait néha érdemes kicsit rövidebbre vágni, ez ugyanis fiatalítja az arcunkat.

szemoldok3

5. A dús és erős szemöldök erős karaktert takar. Ha ilyen a szemöldökünk, csak a megfelelő formát kell megadnunk, hogy kihangsúlyozza a szemeinket. Tökéletesen mutat a dús, akár kissé borzos hatású hajjal.

szemoldok4

Ne feledjük a szemöldök alakítható! Lehet más formája! Válasszuk ki az arcformánkhoz megfelelőt, hogy tökéletes legyen a megjelenésünk!