6 fürdőszobai tipp, amitől a lakás ezen helyisége új életre kel!

Általában a fürdőszoba a hölgyek kedvenc helyisége, hiszen itt szépítkezhetnek. Ezért nagyon fontos a fürdőszoba nagysága és berendezése.

Ma szeretnénk a segítségetekre lenni abban, hogyan használjátok ki minden helyet a fürdőszoba berendezésénél úgy, hogy ez egy kellemes  helyisége legyen az otthonotoknak.

Hogyan tartsuk rendbe a fürdőszobát

Egy befőttesüveget használhatunk folyékony szappantartónak. Egyszerűen készítsünk egy lyukat az üveg fedelére és rögzítsünk egy szappanadagolót az üvegbe. Tetszés szerint még rajzolhatunk is az üvegre.

2. Szerezzünk be egy olyan bútorlapot, amit ráhelyezhetünk a kádra mint egy nagy tálcát. Ezen a nagy tálcán tarthatunk könyvet, vagy akár édességet is, ezek a dolgok szórakozást nyújtanak fürdés közben.

3. Ha van egy fölösleges virágtartód, tégy rá néhány tányért és kész is a fürdőszobai polc. A tortatálat is használhatod a szépítkezéshez használatos eszközök tárolására.

4. Ha nem akarunk kerámia mosdókagylót, készíttethetünk egyet fából, csak arra vigyázzunk.

5. A régi létrából kiváló törölközőtartó lehet. Egy ilyen létrának az előnye, hogy kevés helyet foglal és bárhová elhelyezhető. Egy másik megoldás a törölközők tárolására, ha kosarakat rögzítünk a fürdőszoba falára, bárki el tudja készíteni.

6. A nagycsaládosok számára ismerős, hogy a vécépapír nagyon gyorsan elfogy. Ezért, hogy mindig kéznél legyen a következő tekercs, tároljuk a vécépapírt egy kosárban.