7 tipp, hogyan varázsolj káprázatos frizurát félhosszú hajból, pár perc alatt!

Egy jó frizura a hölgyek névjegykártyája, a smink és a körömfestés időnként kihagyható, de a hajunk mindig rendben kell legyen. A vállig érő haj ugyanolyan elragadó akár egyenes, akár hullámos. A lényeg, hogy a hajunk tiszta és rendezett legyen.

Ma bemutatunk nektek 7 olyan módszert amellyel percek alatt újjá varázsolhatjátok a frizurátokat.

Hajcsavaró, ami szinte sohasem megy ki a divatból

Egyedi frizurát készíthetünk, ha a hajunkat göndörítjük. A vizes hajat csavarjuk fel hajcsavarókra, majd szárítsuk meg. Szedjük ki a csavarókat, rendezzük el a kezünkkel vagy egy ritkább fogú fésűvel a hajunkat, majd rögzítsük hajlakkal.

Napjainkban egyre több hölgy szereti a göndörített tincseket, mert könnyen és rövid idő alatt beszárítható és tökéletes hétköznapi frizura.

A hajvasaló a legjobb megoldás sürgős helyzetekben

A hajvégeket akár be is göndöríthetjük

Ha csak pár percünk van a hajunk elrendezésére, akkor ez az egyik legjobb megoldás. A vizes hajat a hajszárító diffúzor részével szárítsuk be, így természetes göndör hatást érhetünk el.

A feltűzött haj soha nem megy ki a divatból. Ha nincs időnk bonyolult frizurát készíteni, göndörítsük be a hajunkat, majd tűzzük fel féloldalasan. Ez a megoldás az alacsony és a teltkarcsú hölgyek számára is ideális, mert a váll egy része szabadon marad, ami optikailag karcsúsító hatású.

Konty – gyors és szép. A klasszikus frizura, amit számtalan módon elkészíthetünk: feltupírozott, laza, fonott. A kontyot a fej bármelyik részén elkészíthetjük.

A lófarokba kötött haj mindenkinek jól áll