A nő viselkedése tükrözi a férfi viselkedését!

Nem a nők akarnak rosszak lenni, nem ők akarnak fúriaként viselkedni, hogy a férfit az őrületbe kergessék. Azok akik ezt akarják, még nem elég érettek, még akkor sem, ha kaptak egy pár nehéz leckét az élettől.

Általában a nők szeretni akarnak és elvárják, hogy viszontszeressék őket. Szeretnek egy korrekt férfira hallgatni, azt akarják, hogy megértsék őket és boldog kapcsolatot akarnak. Ahhoz, hogy egy nőnek meglegyen mindene amit akar, nincs szüksége túl sok mindenre, csak egy olyan alkalmas férfire, aki mindig mellette van és fel van készülve egy komoly kapcsolatra.

Egy nő viselkedése közvetlenül összefügg a férfi hozzáállásával. Ha egy férfit érdekel a kapcsolata és törődik vele, akkor a nő viszonozza, mi több egy nő szívét – lelkét beleadja, néha enged és hallgat a párjára. Ha egy férfi szeret egy nőt, akkor a nő jobban szereti őt. A nő ilyenkor boldog, mi lehet ennél szebb egy férfi számára? Egy nő aki mellette van és bátorítja őt, jóban rosszban együtt vannak kitartanak egymás mellett. Egy nő viselkedése főleg egy szerelmes nőé, a férfi hozzáállásától függ. Ha a férfi is szerelmes a nőbe és mindketten komoly kapcsolatot akarnak és a férfi biztonságot és boldogságot nyújt a nőnek, akkor az a nő olyan boldog, hogy szinte rá sem lehet ismerni.

Egy olyan nő aki már sokat csalódott és találkozik egy rendes, megértő férfival, akkor az a nő bármit képes megtenni a szeretett férfiért és a szerelemért, amit érez. Mi történik egy olyan nővel aki minden nap csak szemrehányást kap? Érzi a férfi nemtörődömségét és nem lesz boldog, sőt már lehet, hogy az együttélést sem akarja. Ezért van az, hogy amilyen vagy olyat kapsz magad mellé és ez nagyon igaz. Egy nő viselkedése szorosan összefügg a férfi hozzáállásával. Egy férfi viselkedése szorosan összefügg a nő hozzáállásával.