A cukkinit felszeleteljük, tésztába forgatjuk és készül is a finom vacsora

A nyári hónapokban sok cukkinit főzünk, ilyenkor jól jönnek az új ötletek. A gyors és egyszerű ötletek kedvelőinek egy nagyon finom és hamar elkészíthető ételt mutatunk, nálunk nagy kedvenc lett.

A videóban megtekintheted, hogyan készül, a feliratokat is kapcsoldbe

Alig kell hozzá valami, de nagyon finom és más mint a megszokott rántott cukkini. Nálunk számtalan finomság készül ebből a csodás zöldségből, mert nagyon kedveli mindenki, így örömmel próbáljuk ki a új ötleteket. Szeretjük ezt a receptet, mert hamar elkészül a finomság és tetszés szerint ízesíthető. A tésztát fűszerezhetjük ahogy csak szeretnénk, de anélkül is nagyon finom lesz.

Akár többet is készíthetünk belőle, mert ha marad, hűtőbe tesszük és hidegen is finom, vagy újra is melegíthetjük. Remek választás ha kirándulni készül a család, mert egyszerű becsomagolni és útközben is egyszerűen lehet fogyasztani.

Olcsó és finom étel, nálunk így gyakran kerül terítékre. Ha valami ötletes receptet keresel, mert már nem tudod mit készíts, érdemes kipróbálnod, vélhetőleg ízlik majd a családnak. Nálunk azok az ételek a legnagyobb kedvencek, amik hamar elkészülnek és mégis finomak. Ha a család megéhezik, pillanatok alatt el lehet készíteni.