A halak csillagjegy szülöttei különleges emberek, néha túlságosan jólelkűek

A Halak csillagjegy rossz tulajdonságai közé tartozik az, hogy hiszékenyek, kerülik a valóságot és túlságosan érzelmesek.

A Halak álmodozó, amikor valami nem tetszik neki a valóságban olyankor a képzelőerejüket használják. A Halak határozatlansága és az állandó belső harcuk néha megnehezíti a mindennapjaikat. Odaadó és megértő emberek, de ezt nem mindenki tudja értékelni.

Empatikusak

Az intuitív erő és a kreativitás nagyon erős empátiát adományozott a Halak számára, könnyen összekeveri mások érzelmeit a sajátjával, ez hatalmas mentális terhelést jelent a számára, ezért elhanyagolja az érzelmeit.

A Halak introvertáltak

A Halak személyiségének két arca van kalandozó és nyugodt, mind a két énjük állandó harcban van egymással. Nehezen jönnek ki idegenekkel, ezért sokan úgy gondolják róluk, hogy túlságosan távolságtartóak.

Álmodozóak

Nagyon intelligens, kreatív és érdekes emberek, ezért képesek arra, hogy szokatlan módon tekintsenek egyes problémákra és helyzetekre.

Állandóan új tapasztalatokat keresnek

Kalandozóak, mindig új tapasztalatokat és új embereket keresnek. Ez a tulajdonságuk gátolhatja őket abban, hogy szoros kapcsolatokat alakítsanak ki a körülöttük lévő emberekkel.

Független emberek

Mindig azt csinálja ami a saját erejéből telik, próbál nem számítani másokra. Ezért a büszkeségéért sok esetben nagy árat kell fizetnie, hiszen elutasítja azt, hogy segítséget kérjen.