A húgom szépségszalonban dolgozik, elárult 5 elképesztő tippet, amit érdemes kipróbálni!

A hölgyek akkor a legszebbek, ha ápoltak. Ma mutatunk néhány káprázatos tippet, hogy kevés időráfordítással gyönyörűvé varázsolhasd a külsőd. Ha nincs időt túl sokat törődni a külsőddel, ezek a tippek nagy hasznodra lesznek a hétköznapok folyamán!

 1. A borotválkozáshoz használj hajbalzsamot

Minden hölgynek ismerős érzés, hogy szőrtelenítés után kipirosodik a bőre. Tusfürdő helyett hajbalzsammal kend be az adott testrészt, ahol szeretnél megszabadulni a szőrszálaktól és csak ezt követően borotváld le. A hajbalzsam puhábbá teszi a szőrszálakat, így a borotválkozás gyorsabb lesz és nem válik irritálta a bőröd.

2. A töredezett hajszálaktól így szabadulhatsz meg

A hölgyek jól ismerik azt az érzést, amikor megkérik a fodrászt, hogy csak 1 cm-t vágjon le a hajvégekből, ennek az eredménye, hogy 5 – 6 cm-vel rövidebb hajjal távozunk a fodrásztól. Ha unod már, hogy a fodrász mindig túl sokat vág a hajadból, akkor próbáld ki ezt a tippet.

Fésüld meg a hajad, majd válassz ki egy tincset és szorosan tekerd fel az ujjadra. Egy jó olló segítségével vágd le a kiálló szálakat és már nincs is több töredezett hajszál.

3. Az apró hajszálak

A frizura elrendezéséhez a legtöbb nő hajlakkot használ. A legapróbb hajszálakkal azonban nem tudod mit kezdj. Egy fogkefét fújj be hajlakkal és húzd végig a hajtöveknél, az apró hajszálak így lelapulnak.

4. Tartósabb lesz a parfüm

A csuklódra kenj kevés vazelint mielőtt ráfújnád a parfümöt, sokkal tartósabb lesz az illat.

5. Készíts kontyot

A konty akkor szép, ha jól áll. Ahhoz, hogy megemelkedjen a kontyod és úgy tűnjön, hogy dús hajad van, vágd le egy zokni végét és tekerd fel, hogy fánk formájú legyen. Ezzel a trükkel már könnyedén készíthetsz kontyot.