A kiválasztott váza megmutatja, hogy mit szeretnek benned az emberek!

Intuitív módon válassz egyet az alábbi vázák közül!

1

Szépség. Látod, szépséget teremtesz, és magad is elbűvölően szép vagy!

Egyszerűen kellemes rád nézni, nagyon kedves ember vagy, szépen beszélsz, nagyon kellemes hangod van. Minden, amit csinálsz, jól néz ki, és kiváló minőségű, ahogy mondják: arany kezed van. Nagyon kellemes kommunikálni veled, mindig van pár híred valamilyen szép és érdekes dologról vagy újdonságról. Az embereknek, természetesen, nagyon tetszenek ezek a dolgok.

2

Szokatlanság, különlegesség. Kiemelkedsz a tömegből a megjelenéseddel, a beszédeddel, a kecsességeddel. Mindig váratlan és szellemes megoldásokat találsz a problémákra. És minden, amit csinálsz, kitűnik eredetiségével és váratlan hatást kelt. Egy személyben először a különlegességét veszed észre, de mivel figyelmes személy vagy, mindig észreveszed a különbségeket és a racionalitást is. Az emberek ezt nem képesek értékelni.

3

Nyugodtság és praktikum. Ez neked is jó, és aki a közeledben van, az is magabiztosnak érezheti magát. Bölcs ember vagy, nagyon messze állnak tőled a hisztériás rohamok, nem esel pánikba. Neked mindig van egy logikus magyarázatod mindenre. Gyakorlatias vagy, minden, amibe belefogsz, virágozni kezd. Soha nem vágsz bele egy kalandba. Nyugodt, kiegyensúlyozott jellemed van. Már a létezéseddel is megnyugtatod az embereket és az embereknek ez nagyon tetszik.

4

Jóság. Aranyos és kedves ember vagy. Szép és erős. Minden, amibe csak belevágsz, jól megfontolt, alapos és átgondolt. Mindig kész vagy segíteni, megosztani, elmondani, támogatni, ugyanakkor nem bírálni. Óvatos és alapos vagy. Az egész megjelenésed megnyeri az emberek bizalmát. Barátságos vagy, mosolygós jellemed van. Erősséged abban is megmutatkozik, hogy képes vagy rámutatni az embereknek arra, hogy mi a nehéz az életükben, és az emberek ezt valóban nagyra értékelik benned.