Tanítsd meg az elmédnek, hogy bármire képes vagy! 4 tipp, hogy kihozd magadból a legjobbat!

Az élet túl szép és túl rövid ahhoz, hogy félelemmel és elégedetlenséggel teljen el.

1. Ne féljetek

A félelem egy sorompó a gyengék számára és a sarokköve az erőseknek. Érezd a félelmet és menj találkozz vele. A halál örökre szól amikor eljön, mindenki meghal, de minél kevésbé félünk, annál méltóságteljesebb lesz az életünk vége. „Sorban születünk és ugrálva megyünk el.”

Az Isten azt garantálta, hogy aki hisz benne az nem hal meg, hanem élni fog. Az Isten a mi oldalunkon áll, akkor ki tehet rosszat nekünk?

2. Ne arra hallgassatok amit mások mondanak

Senki nem kell megmondja azt, hogyan éld az életed az Istenen kívül. Ha a körülötted lévő emberek azt mondják, hogy nem vagy képes megcsinálni valamit mert lehetetlenség, akkor te higgy a saját erődben, mert azt az Istentől kaptad és mutasd meg, hogy meg tudod csinálni még a lehetetlent is. Az Isten megígérte, hogy nem hagy el, az erő benned van!

Az Isten azt mondta:”Az ami bennünk van sokkal erősebb mint az ami a világba van” aztán „A világ és az étvágya elmúlik, de aki az Istennek kedvez az örökké megmarad”.

3. Csak olyan emberekkel beszélj, akik vidámak, optimisták

Ők azok akik megváltoztatják a gondolkodásodat és a fejlődésed ritmusát. Ne feledd, a szög feje Krisztus, nézz fel rá! Hogyan láthatod ezt? Olyan emberekben láthatod akik jók, akiknek egészséges a gondolkodása és szeretnek téged. A kapcsolatod ezekkel az emberekkel segíteni fog, hogy növeld az önbizalmad, hogy jobbá és hatékonyabbá válj.
A jó és erős emberek nem botlanak meg az apró dolgokban, te is megtudod csinálni!

4. Keresd és alakítsd a saját utad

Ne próbáld másolni mások életét mert te többet tudsz mint ők. A legjobb példa Krisztus. Te jobb lehetsz a magad módján, ha Jézus útját követed, megtalálhatod az igazi utadat. Próbálj meg ma jobb lenni mint tegnap voltál.

Ne feledjétek, minden nap egy újabb esély arra, hogy jobbak legyünk, az élet a fejlődés egyensúlyát jelenti. Az élet az Isten ajándéka az ő elvei szerint kell éljük. Ha boldog akarsz lenni akkor szeresd az Istent és az embertársaidat!