A lakó, aki valódi műalkotássá varázsolta a tömbház lépcsőházát!

Amikor az időjárás kedvezőtlen számunkra, akkor a lelkivilágunk is szomorkás, a körülöttünk lévő környezetet tükrözi, de az is bebizonyosodott, hogy ezen a dolgon túl tudjuk tenni magunkat.

Egy Oroszországi festő, Boris Chernichenko bebizonyította, hogy egy tömbház lépcsőházának falait egy igazi művészeti alkotássá lehet átalakítani.

A gyönyörű dombokat ábrázoló képek a lakóház falain bemutatják a természet szépségét.
Boris úgy készítette el ezeket a díszítőelemeket, hogy meghallgatta és figyelembe vette a lakók kéréseit is, amikor pedig ő elköltözött ebből a tömbházból, csak a lakók iránta való tiszteletét és csodáját hagyta maga után.

Boris elmondása szerint ez az egész dolog csak egy gyerekkori tréfától indult, néhány lakó megkérte őt ott ahol akkor lakott, hogy egy általa készített festménnyel takarjon el egy cenzúrázatlan szót a felvonó ajtaján. Ekkor született meg az az ötlet Boris fejében, hogy az egész lépcsőházat szebbé teheti.

Boris a festményeivel azt szeretné a lakók tudomására hozni, hogy mi vagyunk a felelősek mindazért ami körülvesz minket.

Nem csak siránkoznunk kell, mert mi is tudunk legalább egy olyan kis mesebeli sarkot kialakítani, ahol jólérezzük magunkat.

Boris elhatározta, hogy megteszi az első lépéseket és megmutatja a lakóknak, hogyan lehetnek jobbak és hogyan változtathatnak egy jó dolog irányába.