Az összefogás hatalma: Szalai Kriszta példát mutatott emberségből! Le a kalappal előtte!

Szalai Kriszta már többször bebizonyította,hogy milyen fantasztikus ember

Kilakoltatás, a hajléktalanság fenyegette a Pest megyei Zsámbokon azt a kilencgyerekes családot, ahol az egyik gyerek Down-szindrómás, a lakáson pedig hitel van, és nemfizetés miatt az árverezés következett volna. Szalai Krisztát megrendítette a 9 gyermekes, kilakoltatás előtt álló asszony története.

Szalai Kriszta az ATV Egyenes beszédben számolt be a fejleményekről, melyek az egy hete indított kampányával kapcsolatosan történtek.

Elmondta: egy hét alatt 12,3 millió forint gyűlt össze a felhívására, melyből el tudják érni, hogy az édesanya felszabaduljon a hitelek alól.

Szalai Kriszta színésznő összefogásra buzdította az embereket, és nemrég kiírta a Facebookra: két nap alatt összegyűlt a szükséges összeg. Megmenekül a kilakoltatás előtt álló kilencgyermekes család!

CSODÁS:) GYŐZÖTT a SZERETET.11 306 000 Ft a 9 gyermekes kilakoltatásra váró családnak. Minden fillérrel elszámolok. KÖSZÖNÖM:)

Közzétette: Kriszta Szalai – 2019. május 10., péntek


A színésznő korábban gyűjtött már lélegeztetetőgépre is, majd pár napig az utcára is kiköltözött – csak hogy felhívja a figyelmet a hajléktalanok helyzetére.

29 éve hajléktalan asszonyon segített Szalai Kriszta