A leghatékonyabb módszer a vérnyomás csökkentésére – 5 perc alatt és gyógyszerek nélkül!

Az egyik legsúlyosabb egészségi probléma napjainkban a magas vérnyomás, ami kialakulhat a stressz, az elhízás, a dohányzás, alkohol, túl sok sós étel vagy alváshiány hatására is. A magas vérnyomás kezelésében nagyon hatékonyak lehetünk, ha életmódbeli változtatásokat eszközölünk. Ha megtaláljuk a módját annak, hogy életmódváltással természetes módon kezeljük a problémát, csökkenthetjük, késleltethetjük vagy akár teljesen elkerülhetjük a gyógyszerek szedését.
Az Egyesült Államokban és a világ számos országában nagyon gyakori probléma.

Aki magas vérnyomásban szenved, tudnia kell, hogy nincs ezzel egyedül!

A legjobb, ha tisztában vagyunk azzal, milyen tényezők növelhetik a betegség kockázatát:

  • fokozott stressz
  • alkohol
  • elhízás
  • alváshiány
  • zsíros vagy savas ételek túlzott fogyasztása
  • dohányzás

Ha a családban már előfordult, rendszeresen ellenőrizni kell a vérnyomást, hogy még időben lehessen tenni ellene.

Most egy fantasztikus természetes módszer ajánljunk magas vérnyomás ellen, amit a hagyományos kínai orvoslásban alkalmaztak. A moszkvai Spartak futball csapattól Dr. Lu Hun Sen mutatta be.

1-2. pont

Inkább egy vonal, mintsem egy pont. A fülporc mögött kezdődik és a tarkó közepéig halad. Ne nyomjuk vagy dörzsöljük ezt a vonalat, hanem gyengéden érintsük meg az ujjbeggyel az elejétől a vonal végéig haladva. A vonal mindkét végén és mindkét oldalon 10-szer ismételjük meg.

3. pont

Ez a vonal a fülcimpa magasságában indul és az orr felé végződik. Itt található egy másik vonal is, ami az orr irányában ér véget, kicsit több mint egy centire a fültől és az arcon a fülcimpa magasságában kezdődik.
Mindkét oldalon masszírozzuk finoman ezt a vonalat ujjbeggyel egy percig. Legyünk óvatosak, épphogy csak érezzük az enyhe nyomást, de ne nyomjuk erősen, hogy elkerüljük a fájdalmat.

Ez a kezelés elképesztő eredményeket hoz, hinnünk kell az erejében ahhoz, hogy csökkentsük a magas vérnyomást.

A kínai orvosok javasolják ezt a masszázst a jobb vérkeringés érdekében. Segítségével megszabadulhatunk a káros, mellékhatásokat okozó gyógyszerektől, teljesen természetes és biztonságos módon kezelhetjük a magas vérnyomást.