A világ 4 legkülönlegesebb szökőkútja! Nem hiszek a szemeimnek…

Ma már a szebbnél szebb szökőkutak több város fénypontjává váltak, több ilyen szökőkút is létezik a világon, amelyik a legszebb, a legdrágább, a legkülönlegesebb, egyedi és vicces.

Az az 5 szökőkút amelyeket szeretnénk ma bemutatni nektek minden más szökőkútnál különb és érdekesebb.

Tekintsétek meg a most következő fotókat is, a látvány csodálatos!

1. Burj Khalifa szökőkút (Dubai, Arab Emirátusok)

Ez a szökőkút a legnagyobb és a legmagasabb szökőkút a világon, a felszökkenő víz magassága eléri a 150 métert. Ez a kút fel van szerelve 50 színes projektorral és 6500 LED-del.

2. Bellagio szökőkút (Las Vegas USA)

Több mint ezer vízsugár emelkedik 80 méter magasságba, miközben csodás zene hallható, a repertoárban pedig Madonna, Elton John, Pavarotti és Bocelli is hallható.

3. Montjuic Magic szökőkút (Barcelona, Spanyolország)

Ezt a szökőkutat 1929-ben készítették és a mai napig is működik éjszakánként. Csodálatos látvány a turisták számára, hiszen minden alkalomkor más és más a felszökkenő vízsugarak tánca és zenéje.

4. Éneklő szökőkút (Vinnitsa, Ukrajna)

Ez az egyedi szökőkút „Roshen” Vinnitsa-ban a legnagyobb éneklő szökőkút Európában. A felszökkenő vízsugarak különleges táncot járnak a leghíresebb zeneszerzők klasszikus zenéjére. Éjszaka a szökőkút színes víz alatti kivilágítással működik, amely egy fantasztikus zenei élményt nyújt az idelátogató személyeknek.