10 dolog, ami miatt a fiúgyermekes anyák szerencsésnek érezhetik magukat!

A statisztikák azt mutatják, hogy a nők többsége lánygyermeket szeretne, ezért már idejében elkezdenek gondolkodni különböző lányneveken, rózsaszínű babaruhákat és babakocsit vásárolnak.

Amikor kiderül, hogy fiú lesz a születendő gyermek, van aki elkeseredik. Egy fiúgyermekkel pedig változatosabb az élet, mert meg kell tanulni rollerezni, különböző sportokat űzni és az autókkal is meg kell barátkozni.

Ma megismertetünk veletek 10 meggyőző érvet arról, hogy annak az anyának akinek fiúgyermeke van sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb az élete.

1. Új dolgokat ismersz meg

A fiúgyermek édesanyja tudja minden dinoszaurusz nevét és meg is tudja különböztetni őket. Ha szükséges akkor dinoszauruszt tud készíteni tobozból és gesztenyéből is. Az autók fajtáját is jobban tudja, hiszen a gyermeke megtanítja erre és még sok más dologra, pl. arra is, hogy mi a különbség egy csavar és egy anyacsavar között.

2. Új szakértelemmel fogsz rendelkezni

Egy fiúgyermek édesanyja tud szerelni és összerakni, minden különösebb gond nélkül összerak egy Lego játékot. A nyári vakációban pedig, ha a tengerparton nyaralnak az anya nem fog egy nyugágyban pihenni, hanem kagylókat fog gyűjteni a tengerből.

3. Nem kell elkeseredni és megijedni minden karcolás miatt

Mindig legyen kéznél egy kis fertőtlenítő és ragtapasz.

4. Nem fogsz elhízni

Egy fiúgyermekkel focizni kell, meg kell tanulni görkorcsolyázni és rollerezni is. Ha pedig a gyerek ökölvívást, karatét vagy más küzdősportot akar tanulni, akkor anya valódi harcművész lesz.

5. Megszűnnek a ruhatárral kapcsolatos gondok

Egy fiú öltözködésénél nem kell arra gondolni, hogy a lila színű nadrág passzol-e a zöld színű pólóval, vagy milyen színű legyen a cipő. Egy fiúgyermek öltöztetése sokkal egyszerűbb, egy póló, egy nadrág vagy rövidnadrág, egy pár sportcipő és már készen is áll az indulásra.

6. Nem lesz probléma a vécézéssel, sétálás közben

Összehasonlításként egy lánygyermekkel, egy fiúnak bármelyik bokor megfelel erre a célra.

7. Senki nem fogja használni az anya rúzsát, samponját és tusfürdőjét

Egy fiúgyermek édesanyja nem fog arra ébredni, hogy a kedvenc cipőjének a sarka kitört és a ruháit sem kell féltse.

8. Több szabadidőd lesz

Amikor az anya a fiával játszótérre megy, akkor nyugodtan leülhet egy padra beszélgetni vagy olvasni csak olyan helyen kell kiválasztani a padot, amely közel van a gyerekhez és az autókhoz amelyekkel játszik. Így anyának lesz legalább egy óra szabadideje.

9. Előny, hogy az anya lesz az egyetlen nő a családban

Anya az egyetlen nő a családban, így aztán el lesz kényeztetve.

10. Az élet szép egy fiúgyermek mellett

Egy anya mindig emlékezhet arra, hogy milyen aranyosan súgta a fia azt, hogy nagyon szeretlek anya, és most amikor már felnőtté vált megszólal egy komoly felnőtt hangon és azt kéri, hogy anya készíts nekem valami ételt, mert amit te csinálsz az a legjobb. Egy anya számára ez is boldogság.