A világ leghosszabb körmű nője bekerült a Guinness Rekordok könyvébe

A világ leghosszabb körmű nője Houston városában él az Egyesült Államokban. Ayanna Williams körmeinek hossza összesítve 579 (!) cm.

Elmondása szerint körmeit immáron 20 éve növeszti, ennek eredményeképp pedig tavaly be is került a Guinness rekordok könyvébe.

Inside Edition / YouTube

A hölgy nem szeretné, hogy letaszítsák a trónról, ezért nagyon vigyáz körmeire. A házimunka nincs ellenére, azonban a mosást kerüli. A rekorder elmondása szerint ilyen hosszú körmökkel minden tevékenység sokkal tovább tart számára, körmeit egy külön párnára helyezi alváskor. Ennek ellenére azt mondja, ő már megszokta ezeket a helyzeteket, számára már ez a természetes.

Inside Edition / YouTube

Körmei kifestése kb. 20 órás folyamatot jelent. Szerencsére Ayanna műkörmös, így egyedül is megbirkózik a feladattal, nem kell busás összegeket egy szalonban hagynia.

Inside Edition / YouTube

A büszke hölgy azt is elárulta, hogy érdekes módon bal kezén lévő körmei hosszabbak a jobb kezén lévőknél, majd hozzátette: „Ezek a körmök a részemmé váltak, ezért maradnak!”. Ezzel a hozzáállással pedig még sokáig megtarthatja rekordját.