A világegyetem teljesíti az összes vágyadat, csak helyesen kell kérni!

Az én életemben működik! Most megosztom a titkot!

Gondoltál már valaha arra, hogy milyen lenne, ha minden vágyad teljesülne? Igen,

igen, amikor minden kívánságod megvalósulna. Az már más kérdés, hogy sokan rosszul fogalmazzák meg a vágyaikat, netalántán egyáltalán nem akarnak semmit.

Megértem, hogy az első reakció erre a kijelentésre azonnal vitát generál.

„Nem is igaz, nem gondoltam én balesetre, a betegségre, és arra meg aztán főleg nem, hogy lesz néhány probléma. Mindig a boldogságról, az egészségről, a jólétről álmodtam…”

Ebben a világban, akár elhisszük, akár nem, minden élő. Még a gondolataink is. A világmindenség gondolatainkat energiaimpulzusként rögzíti, és szigorúan törekszik a végrehajtásukra. A világegyetem eleget tesz vágyainknak, amit mi a „szeretetünkkel” táplálunk. Szoros kapcsolat van ezek között, és ha egy láncszem kiesik, az egész rendszer összeomlik. mindazonáltal tény, hogy az Univerzum nem érti a „suttogásokat”, az „igen” vagy „nem” szavakat. Számára nincs „pozitív” vagy „negatív”, „félelem” vagy „öröm”. Ezek a fogalmak csak tőlünk függenek, illetve attól, hogy mennyi energiát fektettünk a gondolatainkba. Gyakran előfordul, hogy valamire gondolunk, de ugyanakkor félünk is tőle. És ez a félelem olyan erős, és olyan erőteljes energia-kitöréshez vezet, hogy annak ellenére, hogy a gondolat csak egy pillanatra volt a fejünkben, az Univerzum úgy értette, mint egy vágyat, parancsot, amit lehetetlen nem végrehajtani.

Ezért aztán alaposan gondoljuk át, hogyan és mit csinálunk! Például, gyakran úgy hiszed, hogy…

„Most nehéz idők járnak, nehéz munkát találni, nehéz egy lakásra gyűjteni, és valójában lehetetlen megvenni.” És kezdődik a panaszáradat a szörnyű életünkről, veszekedünk a férjünkkel, illetve feleségünkkel, a rokonokkal, minden rossz és semmi sem úgy történik, ahogy szeretnénk.

Az Univerzum teljesíteni fogja a kívánságunkat, amit kértünk, nevezetesen a „nehéz időt”, a „nehéz munkát találni”, „nehéz egy lakásra gyűjteni”, „lehetetlen lakásvásárlás” kifejezéseket, közelebb kerülnek hozzák „ a rokonok és házastársak, akik mindent rosszul csinálnak” és beteljesedik azon vágyunk is, hogy „semmi sem úgy történik, ahogy szeretnénk”.

Így csinálhatunk magunknak rosszat, ami szerint élni fogunk.

Mi akkor a teendő, ha jobb életet szeretnénk?

Ha változást szeretnénk az életünkben, akkor ebben sokszor hátráltat minket a „ha” szó, amely múltunkban és a jelenünkben él, és amelyet mi a jövőnkre is átviszünk…

Álljunk csak meg! Képzeld el, hogy ez a „ha” soha nem volt az életedben.

És válaszolj őszintén az alábbi kérdésekre:

Mit szeretnél valójában?

Mitől lesz az életedben harmónia és boldogság?

Ha lenne egy varázspálcád, mit csinálnál vele magaddal kapcsolatban?

Képzeld el a boldog és örömteli jövődet!

Miről álmodozol?

Mit szeretnél elérni egy éven belül?

És közben ne feledjük, hogy az Univerzum teljesíti vágyainkat, cserébe viszont szeretet vár el, amely a lelkünkből jön. Nem számít, hogy ez a szeretet ki, mi felé irányul: a természet felé, élőlények irányába, a munka, esetleg a technika felé. Minél több szereteted van, annál gyorsabban teljesedik be az, amit szeretnél.

Most pedig engedd szabaddá az álmaidat! Mindent úgy kérj, ahogy szeretnéd, hogy beteljesüljön. Köszönjed meg a sorsnak, hogy olyanná tett, amilyen vagy. Köszönd meg az Univerzumnak, hogy teljesíti a vágyaidat, adj hálát Istennek, hogy egy ilyen csodálatos világot teremtett, Köszönd meg az édesanyádnak és édesapádnak, hogy lehetővé tették számodra, hogy erre a világra születhess, és köszönd meg magadnak, hogy megszülettél és létezel.

Ha senkit sem szeretsz és senkinek sem adsz hálát (ez akkor eshet meg, amikor az emberek élete nagyon kemény, és nincsen már hitük sem Istenben, sem a pokolban, sem az emberekben, sem önmagukban), akkor vegyél fel egy kavicsot az úton és mondj köszönetet minden nap annak. Ha más nem, ez a kő kapja ezt a szeretetet és hálát, a legfontosabb az, hogy a szeretni képességét visszanyerje a szívünk. Ha szerinted ez a világ nem érdemli meg a szeretetedet, szeress egy követ.

Időben kiértél a buszmegállóba? Köszönd meg a kőnek. Valaki rád mosolygott? Köszönd meg a kőnek.

Tanulj meg pozitívan gondolkodni.

Vegyünk példát a marketingesekről, akik előzetesen pozitív forgatókönyvet készítenek a vállalat fejlesztésével kapcsolatban. És ha az egész vállalat hisz ebben a tervben, akkor a siker garantált. És ez működik! Gondolj ki magadnak egy új életet, amelyben nincs helye a szomorúságnak és a bánatnak.

Ne felejtsd el, hogy te egy bűvész vagy, és minden a hangulatodtól függ. Te vagy felelős a sorsodért és saját magadért, és van elég erőd ahhoz, hogy jobbá tedd az életedet.

U.I.: Oszd meg ezeket a titkokat barátaiddal, ismerőseiddel is, talán az ő kívánságaik is beteljesülnek!