Az 5 legjobb édesanya a horoszkóp szerint! Ők arra születtek, hogy boldoggá tegyék a gyermekeiket! Te is közéjük tartozol?

Rossz anya nem létezik, hiszen egy anya csak jó lehet. Ma szeretnénk bemutatni nektek azokat a csillagjegyeket, akik arra születtek, hogy anyák legyenek, mert a legtermészetesebb módon nevelik a gyermekeiket, türelemmel, mosolyogva és mindig van idejük mindenre.

Vajon, hogy csinálják? Úgy tűnik a csillagok is segítik őket, most pedig lássuk mely jegy szülöttei is ezek a nők

Mérleg

Ezek az anyák nagyon nyugodtak, szép szavakkal nevelik a gyerekeiket, nem büntetik őket és nem kiabálnak rájuk. Ilyen nyugodt környezetben a gyerek azt hiheti, hogy neki mindent szabad, ezért néha nem ártana egy kis szigorúság.
A mérleg jegyében született anya kiegyensúlyozott, mindig tudja mikor kell a gyermeke mellett lennie, mikor kell teret biztosítania a fejlődéshez, hogy a gyerek el tudjon indulni a saját útján.

Bak

Ezek az anyák nagyon komolyak, úgy rendezik az életüket, hogy a család mellett a karrierjük is virágozzon. Nagyon ambiciózusak, ezért általában mindent megvalósítanak amit szeretnének. Kötelességtudóak, a gyermekük számára mindent megadnak, hogy minden álma valóra válljon. Azért, hogy néha magukra is legyen egy kis idejük, meg kell tanulniuk nem elveszni a részletekben. Ha még azt is megtanulják, hogy ne idegesítsék magukat ,minden kis apró dologért és ne legyenek annyira szigorúak, akkor minden rendben lesz az életükben.

Halak

Ezek az anyák nagyon érzékenyek, a gyerekeik általában szeretik a zenét, a színházat, a verseket és a táncot. Mindenféle játékban benne vannak azért, hogy növeljék a gyermekeik képzelőerejét. A halak jegyében született anyák házában mindig mesebeli légkör uralkodik, de néha jó lenne, ha két lábbal a földön állnának mindenki érdekében.

Rák

Ezek az anyák érzékenyek, aggódóak, szívüket, lelküket kiteszik a családért, főleg a gyerekekért. Mindig a gyermekeik mellett vannak, amikor a kicsi igényli azt és mindent megtesznek a érte. Néha túlzásokba esnek, ezért jó lenne megtanulniuk, hogy nem uralkodhatnak a gyermekük fölött a végtelenségig, mert a gyerek a saját hibájából kell tanuljon. Eljön az az idő amikor a gyerek elhagyja a családi fészket és bizony fel kell készülnie arra, hogy egyedül boldoguljon.

Bika

Ezek az anyák türelmesek és mindkét lábukkal a földön állnak. Fáradhatatlanok, mindig mosolyognak, nagyon fontos a család számukra, a gyerekeikre mindig figyelnek. Megértőek velük szemben, biztonságot és stabilitást nyújtanak, mert ők jól tudják, hogy ez nagyon fontos a gyerekek számára. Nagyon szeretik a természetet, ezért a gyermekeiket is arra ösztönzik, hogy minél több időt töltsenek a friss levegőn.