Az ágylepedőt lehúzva, a szobalány talált valamit, amitől rögtön rogyadozni kezdtek a lábai

Az utóbbi időben a YouTube-on népszerűek az olyan videók, melyekben azt igyekeznek példákkal alátámasztani, hogy azért nem halt ki végleg az emberiesség az emberekből. Ezek közé tartozik a Kyle Oreffes és a Josh Gibson videója is. A srácok létrehozták saját csatornájukat, és azt “Give Back Films” -nek nevezték el. A videók célja minden esetben az, hogy valami jót tegyenek véletlenszerűen kiválasztott emberekkel. Kyle és Josh ezek keretében adtak már pénzt a hajléktalanoknak, de történt olyan is, hogy valakinek kifizették a rezsiszámláját. A legújabb videójuk hősnőjévé egy átlagos amerikai hotel egyik szobalánya vált.

Ez a hölgy nemrég kezdett el a hotelben dolgozni, ezért fizetést eddig még nem kapott. A szállodavezető azonban nagyon meleg szavakkal illette ezt a szobalányt és különösen dicsérte becsületességét. Azt állította, hogy ez a szobalány tökéletesen végzi a dolgát, gondosan cseréli a törölközőt, figyel az ágy, a huzatok frissességére, és gondoskodik a szobák tisztaságáról. Az adminisztrátor úgy vélte, hogy ez a nő megérdemelne pénzbeli jutalmat is.

Egy ilyen elismerő szavak a szobalány munkájáról nem hagytak kétséget a két fiatalemberben afelől, hogy döntésük helyes. Ezért Kyle és Josh olyan szobát vettek ki, ahol ennek a szobalánynak kellett a tisztaságért felelnie. Az ágynemű alá 500 dollárt tettek jutalmul. Tettek oda egy cetlit is, melyen azt írták, hogy ezt nem véletlenül hagyták ott, borravalónak szánják.

Amikor a szobalány belépett a szobába szokás szerint nekilátott feladatainak elvégzéséhez. Azonnal észrevette a meglepetést, de annyira meglepődött, hogy nem tudott egy szót se szólni.

A szobalány reakcióját rejtett kamerákkal vették fel, amelyeket a bloggerek a „távozásuk” előtt a szobában helyeztek el. Ezért minden internethasználó tudomást szerezhetett róla, hogy a szobalány mennyire meglepődött a borravaló láttán. Egyébként ezt a videót rengetegen megnézték.

Természetesen Kyle és Josh bementek a szobába, hogy elmagyarázzák a szobalánynak, hogy mi is történt valójában. Eleinte a szobalány nem volt hajlandó pénzt elfogadni, de a srácok meggyőzték, hogy tisztességes munkájával megérdemelte azt.

A bloggerek azt mondták, hogy pont az ilyen reakciók kedvéért csinálják ezeket a videókat és visznek véghez jó cselekedeteket. Úgy tűnik, hogy másoknak segíteni nagyon kellemes és jó érzés!