Az apa megkérdezte fiától, jól aludt-e. A kisfiú „válaszától” az internetezők szíve olvadt el!

A kisfiú reakciójától lehetetlen, hogy ne olvadjon el a szívünk!

Mennyire jó kisbabának lenni! Nincs semmilyen gond, a napi rutin is egyszerű: aludni, enni, és újra aludni. Mint egy álom! Csak az a baj, hogy mondani nem tudsz semmit, hiszen beszélni még nem tudsz… Amit érzel, gondolsz, legfeljebb arckifejezésekkel kommunikálhatod a külvilág felé. Azonban érdemes megnézni ezeket a kisbabás arckifejezéseket!

Legyen akár dühös, vagy éppen boldog, egy kisbaba arcjátéka mindenkit megérint.

Van otthon cukkini? (kattints ide) Egyszerű és olcsó recept! 30 perc alatt csodás ételt készíthetsz belőle!

Itt van például Oliver! Édesapja nagyon jókor volt jó helyen, nevezetesen a kisfiú ébredésének pillanatában. Mindössze egy kérdést tett fel, de a „válasz” az emberek szívét az egész világon megolvasztotta!

Ollie lassan felébred, de úgy látszik, mintha valami nagyon érdekeset álmodna. Még részese szeretne lenni ennek az álomnak, de valaki néző tekintetét érzi, ezért tetszik vagy sem, fel kell ébrednie. Olyan gyengéden ásít és nyújtózik, hogy aki nézi, annak is álom szökken a szemébe.

Végül Oliver felébred, és lassan kinyitja a szemét. Az apa türelemmel várja, hogy a legégetőbb kérdést feltegye neki…

Amint Ollie kinyitja a szemét, az apa azt mondja neki: – Jó reggelt! A baba szeme kitágul, a szemöldöke összeszűkül, és kissé értetlenkedve néz apjára. Aki így folytatja: „Jól aludtál?” Ollie eleinte továbbra is komoly arccal nézi az apját, majd elhatározza, hogy válaszol neki.

Nézzed meg, hogy hogyan”beszélget” az az aranyos csöppség az apjával!