Hitler sem merte megtámadni ezt az országot!

A most következő sorokban egy olyan országról olvashattok ahol a katonaság és a lakosság elválaszthatatlan. Biztosan azt gondoljátok, hogy Amerikáról, Oroszországról, Izraelről vagy Dél Koreáról van szó de nem, figyeljetek csak. Képzeljetek el egy olyan országot ahol szinte minden férfi katona is, egy ország ahol az államtól ingyen kapsz egy pisztolyt, amikor betöltötted az 50-ik évet. Ebben az országban javasolják, hogy vásárolj fegyvert, sőt még kedvezményt is kapsz rá. Egy ország ahol 4 óra leforgása alatt 650 ezer katonát mozgósítanak, és két nap alatt 1,7 millió emberből álló hadsereget. Összehasonlításként Amerikával ahol 1,3 millió katonát tudnak mozgósítani ennyi idő alatt.

Ez az ország egy olyan helyen található ahol sok hegy van, és ezek a hegyek várbástyaként helyezkednek el. A hegyek belsejében számtalan alagút van kialakítva, ezeken az alagutakon keresztül el lehet jutni az ország bármelyik pontjára anélkül, hogy valaki észrevenné. Ez a legkeményebb hadsereggel rendelkező ország, egy olyan helyen van amit senki nem gondolna Európa szívében, Svájc!

Minden Svájcban élő férfi köteles elvégezni a katonaságot, amely 3 hónapig tart. Ez elegendő idő arra, hogy egy fiatalemberből felelősségtudatos férfi váljon. A katonaság elvégzése után minden férfi kap egy fegyvert és egy katonai egyenruhát, amelyet az otthonukban őriznek. Periódusonként visszahívják a férfiakat a hadseregbe, hogy el ne felejtsék a katonaság alatt tanultakat és azt, hogy egy katonának milyen kötelezettségei vannak.

Egy 32 éves férfi 7 alkalommal van visszahívva a katonai szolgálatba és minden alkalommal 3 hetet kell ott töltenie. A következő 10 évben még 3 alkalommal ismét visszahívják két hétre és ezt követően még 10 év eltelte után egyszer vissza kell menniük 2 hétre. Amikor egy svájci férfi betölti az 51 évet hivatalosan is a hadsereg tagjává válik és köteles visszaadni az államnak a fegyvert és a katonai egyenruhát.

A katonai szolgálatot senki nem utasíthatja vissza a milliomosok és a bankárok sem. Tulajdonképpen a katonaság egy jó alkalom az új és hasznos dolgok elsajátítására. Svájcban a katonai költségvetés 7,5 milliárd dollár, ebbe beletartozik 800 páncélozott tank és 350 katonai repülőgép!

A civil lakosság teljesen fel van fegyverkezve. Adatok bizonyítják, hogy a svájci lakosság teljesen legálisan 1,5 millió félautomata fegyverrel és 2 millió pisztollyal rendelkezik.

Ezekben a sorokban feltártuk, hogy miért is nem merte megtámadni ezt az országot még Hitler sem.