Az idős csimpánz nem akar enni, amíg meg nem látja azt, aki felnevelte őt…

Az 59 éves nőstény csimpánz a legöregebb majom volt egész Európában. Hosszú ideig ő volt a csimpánzok legkiemelkedőbb alakja a Royal Burgers din Anhem-i állatkertben, Hollandiában.

A videóban az idős majom szalmaágyon fekszik nagyon legyengülten, már enni és mozogni sem képes. Jan van Hooff hollandiai biológus úgy dönt, hogy meglátogatja a csimpánzt. Az úriember a kutatásairól híres és ő volt az alapítója is a csimpánzok kolóniájának a Royal Burgers-i állatkertben, ő már ismerte a majmot 1972 óta.

5 perces epres édesség recept sütés nélkül (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Nem lehet megunni ezt a finomságot

Az anya majom elfogadta tőle az ételt anélkül, hogy felfogná azt, hogy ki van mellette, majd amikor ránézett a férfira a nagy szemeivel, rögtön megismerte őt, hiszen sok időt töltöttek együtt, örömhangokat kiadva a kezét a férfi nyakára tette, így ölelte meg őt, nagy szeretettel.

Jan van Hooff megsimogatja a csimpánzt viszonzásként, ez volt az utolsó alkalom amikor találkozhattak egymással, mert rövid idő múlva az állat elpusztult.