Az igazán boldog párok nem teregetik ki az életüket a világhálón!

Az igazán boldog párkapcsolatot megélni kell, nem a közösségi oldalakon posztolni. Egyes emberek számára a közösségi oldalak sokkal fontosabb mint a reális élet.

Az igazán boldog párok nem teregetik ki az életük minden mozzanatát a közösségi oldalakon.
Amikor az emberek boldog párkapcsolatban élnek, akkor nem fontos a számukra, hogy lájkolják a képeiket. Ha minden rendben zajlik egy kapcsolatban, akkor a partnerek nem az online világgal foglalkoznak és nem azzal, hogy másoknak bizonyítsák a boldogságukat. Ez nem azt jelenti, hogy nem készítenek fotókat, csak éppen nem osztják meg őket másokkal. A közeli családtagoknak személyesen is meg lehet mutatni a képeket, így még a hozzájuk kapcsolódó történeteket is el lehet mesélni.

Azok a párok akik bemutatják az életüket az interneten, hogy mindenki tudja és lássa mi történik velük, általában az ismerőseiknek akarnak bizonyítani. A legrosszabb megoldás az, ha egy pár megossza a problémáit az interneten, hiszen ezzel úgysem oldódik meg semmi. Egy félreértés vagy egy konfliktus megoldása a párkapcsolatban élő személyekre tartozik, nem pedig a külvilágra.

Ugyanígy egy meglepetés amelyet az egyik fél készít a másik fél számára, sem a nyilvánosságra tartozik, hiszen az egy intim dolog és nem az a fontos, hogy hány lájkot kap ezért a közösségi oldalakon. Az igazi boldogság az amikor örülünk annak, hogy a szerelmünkkel tölthetjük az időt! Nem nyerhetünk semmit azzal, ha közzétesszük, mennyire boldagok vagyunk!

A boldogság érzése az együtt töltött idő, az ölelések, a nagy beszélgetések nem válthatóak lájkokra. Az igazán boldog párok nem osszák meg a boldogságukat senkivel a közösségi oldalakon, nem kell bizonyítsák senkinek, hogy van valaki az életükben, akivel boldogok és rendben mennek a dolgaik.

A legfontosabb dolog a szakemberek szerint, hogy ne a lájkok száma határozza meg a boldogságunkat. A mai fiatalok jelentős része sajnos szinte minden pillanatát megosztja a közösségi oldalakon, eközben elfelejtenek élni. Folyamatosan azt figyelik, ki kedvelte a fényképeiket, vagy éppen másokkal hasonlítják össze magukat. Eközben megfeledkeznek arról, hogy a legtöbb ismerős aki látja a képeiket, nem is fontos a számukra. Régi szomszédok, ismerem de nem is tudom honnan, már 10 éve nem találkoztunk, akkor miért fontos a véleményük?

Sok esetben elfeledkezünk arról, hogy a reális életünk a fontos, a tapasztalataink, a szeretteinkkel való kapcsolatunk és az érzéseink, nem pedig egy lájk a közösségi oldalakon!