Egy apa mindenre képes! Ez a szeretnivaló apa a lányaival együtt táncol, nemhiába vált hamar az internet sztárjává!

Steve Haddad Michigan-ből magabiztosan győzne „Év apja” versenyen. Ezzel te sem fogsz vitatkozni, ha megnézed ezt a felejthetetlen újévi videót, melyben Beyoncé dalára táncolnak.

Az apák általában készen állnak mindenre szeretett lányukért, lányaikért, de többségük azért egy ilyen, Steve Haddad-féle produkciótól meglehetősen messze van.

Haddad egyébként egy jó humorérzékkel megáldott férfi. Lányai igencsak szerették volna, ha részt vesz a mutatványban, ezért ő beleegyezett. Az egésznek az ad valamelyest magyarázatot, hogy a Haddad családban hagyománya van annak, hogy a családtagok házi versenyt hirdetnek, amiben részt vesz a család apraja-nagyja, a rokonok és a meghívott vendégek is. Ahhoz, hogy nyerjenek, az apának meg kellett ugyan tanulnia pár lépést és persze magára kellett öltenie azt a vicces öltözetet is, amely nagyban hasonlít a Beyoncé klip „Single Ladies” jelmezeire, azaz a testszínű harisnyát és a fekete trikónadrágot.

Jól áll neki!

Hihetetlen hasonlóságok

A fenti videót Steve felesége tette közzé a facebook-on, a következő megjegyzéssel: „Önök kérték, Önök kapják! A család fellépése a zenei versenyen. Lányok, ne is próbálkozzatok, a férfi a férjem és csak az enyém!”

A videofelvétel vírusként terjed az interneten, ezért talán nem is csoda, hogy már 20 millióan látták. Így szerez hát internetes dicsőséget ez a bevállalós apa!