Whitney Houston emlékére: A „Run to you” olyan csodás dal, amely valósággal áthatol a lelkeken

Ennek az énekesnőnek a hangja lelkekbe hatolt, libabőrös lesz tőle, aki hallja, könnybe lábad a szeme, a legtisztább érzelmek szabadulnak fel benne, amikor felcsendülnek a dal első szólamai. Talán maga a művész sem volt tisztában a tehetsége nagyságával és erejével, de a világ gyorsan felismerte az értékes hangot és a fekete amerikai énekesnő hihetetlen karriert futott be.

A legendás Whitney Houston díjainak listájáról külön bejegyzés található a Guinness Rekordok Könyvében: „W. Houston egy művésznő, aki a történelemben a legtöbb díjat nyerte el.”

A csodálatos énekes és gyönyörű nő, több tízmillió néző kedvence, mindössze 49 éves korában távozott. Több tucat gyönyörű dalt, sok élénk videoklipet, megannyi koncertfelvételt és a történelem legsikeresebb zenés filmjét, a „Több mint testőr”-t hagyta hátra nekünk.

A „Több mint testőr” című filmben játszott szerepe és benne elhangzó dalok gyűjteménye a legendás énekesnőt a világzenei Olympus tetejére emelte.

Egyébként a „Több mint testőr” több mint 400 millió dolláros bevételt hozott. Kevin Costner, aki a forgatás előkészítésének kezdeti szakaszában elnyerte a férfi főhős szerepét, ragaszkodott ahhoz, hogy a filmben lévő társa Whitney Houston legyen. Az együttműködés befejezése után Costner és Whitney továbbra is barátok maradtak. Whitney Houston temetésén a színész megható beszédet mondott, mély szomorúságát fejezve ki az énekesnő-legenda halála miatt.

Kevin Costner és Whitney Houston a „Több mint testőr” forgatása közben

A „Run to you” az egyik olyan híres dal, amely a filmben hangzott. A dal egy erős nő magányáról szól, aki szeret, de nem tud megbízni a szeretett férfival.