Ennek az embernek ellopták a gépkocsiját. Ő sírva futott utána, hiszen ellopták azt, ami a legértékesebb számára!

Ez a nap volt Andrew Wright életében a legrosszabb. Az úton elfogyott a benzin, ezért a férfi megállt egy benzinkútnál. Amikor Andrew bement a benzinért fizetni, az autóját valaki ellopta.

„Bementem kifizetni a benzint, amikor befutott a barátnőm, és azt mondta, hogy odament hozzá egy férfi, akinél pisztoly volt és erőszakkal kilökte az autóból, majd beült és elhajtott. Kinéztem az ablakon és láttam, ahogy elhajtanak az autómmal a benzinkútról.” mesélte Wright.

Andrew nagyon elszomorodott, mivel az autóban maradt a szeretett kiskutyája, Poly. Poly nem egy átlagos kiskutya volt. Andrew gyakran kapott görcsöt, amiről a kiskutya előre figyelmeztette gazdáját.

„Mielőtt görcsöt kaptam, Poly mindig figyelmeztetett, felugrált rám, elkezdett nyalogatni, ebből megértettem, hogy hamarosan újra rohamom lesz, és hívni kell az orvost.” Andrew az autó ellopásával még talán megbékélt volna, de a kis kedvence elvesztése számára tragédiával ért fel.

Az áldozat azonnal a rendőrséghez fordult. A rend őrei hamarosan meg is találták az ellopott autót, a kutyának azonban hűlt helye sem volt.

Andrew számára a kiskutya elvesztése nagyon érzékenyen érintette. Egy TV-műsor nézőihez fordult segítségért, azt kérve, segítsék megtalálni az ellopott kis kedvencét, továbbá a közösségi oldalakon is közzétett hasonló felhívást.

Néhány nap múlva Andrew-t felhívta egy nő, Mariah Singleton, aki látta a TV-műsort, benne az elveszett kutya képével, továbbá emlékezett rá, hogy a közelmúltban egy nagyon hasonló kutyát látott a közeli udvarukban.

A nő ezután a rendőrséget is felhívta. Szerencsére a kutya valóban Poly volt.

Andrew Wright öröme, természetesen, határtalan volt: „Nagyon szépen köszönöm a megtalálójának, nagyon örülök, hogy vannak még ilyen kedves emberek, akik segítenek a másikon!”