Erre a zenére úgy táncolunk mint az őrültek!

Néha nincs jobb annál, hogy felcsendüljön egy olyan zene amelyet fiatalkorunkban nagyon szerettünk még akkor is ha most 50 év felé járunk megdobogtatja a szívünket és felidézzük a régi szép időket. Ma egy olyan videót mutatunk be nektek, amely biztosan életre kelti a régmúlt időket.

A One Way Ticket című sláger a régmúlt időkben az 1959-es évben lett megalkotva, Jack Keller és Hank Hunter által. Ennek a zeneszámnak a megjelenése nem járt nagy sikerrel abban az időben, az emberek hamar elfelejtették, el kellett jönnie annak az időszaknak, amikor az emberek értékelni tudták ezt a zeneszámot.

10 év elteltével az Eruption együttes úgy döntött, hogy tesz egy próbát a One Way Ticket című zeneszám előadásával. Akkor jött el az ideje annak, hogy ez a zeneszám a maga szépségével és ritmusával elnyerje az emberek tetszését. Rövid időn belül sláger lett belőle és az európai országok topplistáján sokáig az első helyen szerepelt.

Ezt a zeneszámot éjjel-nappal hallgatták a rajongók, a lányok pedig őrült tempóban táncoltak ha megszólalt az új sláger. Ennyi év elteltével is a One Way Ticket című zeneszám olyan jól cseng mint amikor először hallottuk.