Ez a csodálatos videó megmutatja, miért nem szabad feladni az álmainkat

Kedves olvasó, neked mi volt a gyerekkori álmod? És kitartottál mellette felnőttként is, vagy végül alkalmazkodtál a körülményekhez, a „realitásokhoz”? Mindenek előtt nézd meg ezt a videót!

Tetszett? Amint láthattuk, van egy kislány, aki szenvedélyesen gyakorol, szereti a balettet, és a nagymamája mindig vele van, hogy támogassa. Az ehhez hasonló dolgok rengeteg emberrel megtörténnek, csak másképpen reagálunk még a szinte azonos történetekre is. Bármi is az álmunk, akár orvosok, híres focisták, vagy angol tanárok szeretnénk lenni, az élet számtalanszor bebizonyította már, hogy céljainkat csak kemény munkával és kitartással lehet elérni. A körülmények sokszor nem ideálisak, de a legfontosabb feltétele a sikernek, hogy ha megvan bennünk az akarat, fektessük be a kellő időt és energiát. Utólag azt fogjuk mondani, megérte!

Visszatérve a videóban látható kislányra: A gyakorlásnak köszönhetően egyre erősebb lett. Időközben felnőtt, többé már nem volt kislány. Részt vett egy nemzeti versenyen, és…megnyerte! Bár sok akadállyal volt tele az útja, nem törődött velük, rendíthetetlenül haladt előre. Mint egy ragadozó a vadonban, harcolt. Semmi sem bizonytalanította el, vagy törte le. Ez az a tanulság, ami mindannyiunk számára fontos. Felülemelkedni a gondokon, az átmeneti pénztelenségen, a mindennapi stresszen, a negatív, irigy embereken. Ez a siker receptje.

Ne adjuk fel a céljainkat!