Ez a szuper apuka felszaladt a színpadra, majd egy hattyútáncot lejtett, hogy ezzel segítsen zavarba esett lányának

Voltál már olyan rendezvényen, ahol a fellépők között csak kisgyermekek voltak? Ezek a túlságosan fiatal fellépők nem tudják, hogyan pörögjenek, forduljanak, a tanárok pánikban, vagy halkan utasítgatják a csemetéket, hogy s mint kellene csinálni, közben a nézőtéren a nagymamák sóhajtoznak, apukák csendesen nevetgélnek…

És ekkor tűnik fel a színpadon Marc Daniels, aki ebben a kritikus pillanatban fellépésével nemcsak a műsort menti meg, hanem az ott lévőket is!

A helyszín is egyedi: a Bermuda háromszög területén vagyunk, a hamiltoni városházán. A gyermekek balettiskolája első komoly fellépését tervezi. De kinek fordult meg a fejében, hogy egy ilyen nagy kaliberű és nehéz produkciót 2-3 éves gyermekek táncoljanak? Nem csoda, hogy már az első percekben, figyelmen kívül hagyva a tanárok erőfeszítéseit, a táncosok között kezdett akadozni a koreográfia, zavarossá vált a fellépés és már az első szipogók hangja is hallatszik. És ekkor megjelent a szuper-apu!

Mark ösztönösen próbált meg segíteni lányának, Bellának, amikor rájött, hogy az érzelmileg is összezavarodott a színpadon. De volt egy kis probléma, ugyanis a csecsemőkorú Surit nem tudta ebben a helyzetben senkire se bízni, így nem volt más választása, karjára helyezve vitte fel magával a színpadra, ahol a bátor apa elkezdett táncolni. Sokszor megfigyelte már, hogy a lánya otthon próbál, ezért a főbb mozdulatokkal tisztában volt, bár minden más tiszta improvizáció volt részéről. A legfontosabb az önbizalom fenntartása volt, pontosan azért, mert a kis balerináknak nem volt meg az adott pillanatban.

Mostanra Marc helyi hírességgé vált, aki meghívást kapott, hogy legyen a helyi balettkör szerencsehozó figurája, vagy más néven alternatív őrangyala. Mindenesetre, biztos ami biztos alapon a hivatalos fellépésekkor biztosan valahol a színpad közelében találjuk őt, bár reményei szerint nem lesz szükség a segítségére.