Ezek a legjobb tulajdonságaid a csillagjegyednek köszönhetően

Csillagjegyünk komoly befolyást gyakorol személyiségünkre. Ebben a cikkben a pozitívumokat mutatjuk be, azokat a tulajdonságainkat, melyek vonzóvá tesznek minket környezetünk számára. Nézzük, kinek mik a legfőbb erősségei!

Kos

Magabiztos vagy és határozott, minden helyzetben felvállalod önmagad, és a véleményedet is. Tudod, mit akarsz, és mindent meg is teszel érte. Ez a határozottság és önbizalom tesz vonzóvá mások szemében.

Bika

Született vezető vagy, aki tudja, hogyan kell kontrollálni a helyzeteket és az embereket. Képes vagy dönteni, és kitartani elhatározásod mellett. Vezető személyiséghez méltó módon a felelősséget is vállalod, azt is képes vagy belátni, ha hibáztál.

Ikrek

Kiváló az alkalmazkodóképességed, minden szituációban feltalálod magad, nem esel kétségbe kilátástalannak tűnő helyzetekben sem. Igazi „túlélő” vagy, talpraesettséged sokan irigylik.

Rák

Úgy tudod kifejezni érzelmeidet, ahogy csak nagyon kevesen. A benned lévő finomság és kedvesség, az emberek felé mutatott jóságod rendkívül népszerűvé és szerethetővé tesz.

Oroszlán

Igazi motivátor vagy, energikusságod és lelkesedésed átragad a környezetedre is. Képes vagy lelket önteni másokba, és új lendületet adni egész közösségeknek. Nem is csoda, hogy a legtöbben nagyra tartanak emiatt.

Szűz

Rejtélyességed sokak számára vonzó. Téged nem lehet gyorsan kiismerni és megfejteni, ez a fajta kihívás pedig a többség számára imponál, óhatatlanul is közel akarnak kerülni hozzád.

Mérleg

Pozitív életszemléleted az egyik legjobb tulajdonságod. Folyton egyensúlyra törekszel magaddal és másokkal kapcsolatban is, ez pedig szintén sokak által vágyott állapot. Kiegyensúlyozottságot és stabilitást közvetítesz környezeted felé.

Skorpió

Aktivitásod és munkabírásod lenyűgöző. Mindent ki akarsz hozni az életedből, a lehetőségeidből, és ezért teszel is, nem a sült galambra vársz. Ez az intenzitás és az a teljesítmény, amit kihozol magadból, elismerésre méltó.

Nyilas

Kimagasló intelligenciával rendelkezel, az általad felhalmozott tudást pedig szívesen adod át másoknak. Jó magyarázó vagy, látszik rajtad, hogy élvezed, amit csinálsz. Ha Te tanítasz, vagy ismertetsz meg valamit, az igazi élményt jelent a befogadó fél számára is.

Bak

Mindenre igyekszel felkészülni, alapos vagy, ezért ritkán érnek meglepetések. Te így érzed magad jól, és sokan mások is erre vágynak: Kiszámíthatóságra, biztonságra, nyugalomra. Épp ezért sokan szeretnek a közeledben lenni.

Vízöntő

Te vagy a társaság lelke, mindenkihez van egy jó szavad, szeretettel és bizalommal fordulsz mások felé. Örömmel támogatod és biztatod azokat, akiknek erre van szüksége, nem is csoda, hogy mágnesként vonzod az embereket!

Halak

Te vagy a legjobb hallgatóság, környezeted bátran fordulhat hozzád, ha megértésre, támogatásra vágynak. Önzetlenséged szinte páratlan, barátaid biztosak lehetnek benne, hogy valóban saját magukért kedveled őket. Nagy szenvedéllyel tudsz mesélni azokról a dolgokról, amiket szeretsz, a többiek pedig értékelik lelkesedésedet a számodra fontos dolgok iránt.