Fadjen bikaviadalokon vett részt Spanyolországban, de találkozott valakivel, aki megváltoztatta az életét! Várd ki a végét!

Fadjen egy spanyol bika, aki bikaviadalokon vett részt, egészen addig, amíg 2010-ben találkozott egy nagylelkű emberrel, Christophe Thomas-al, aki megmentette a vágóhídtól.

A harci bika azóta békében él, egy olyan környezetben, amely ideális a számára. Fadjen és új gazdája között csodás barátság alakult ki, a bika vadsága már a múlté. Mert szeretettel és odafigyeléssel még a legerősebb, ősi ösztönök is legyőzhetőek. Új gazdája nagyon szereti, gondoskodik róla és valódi társnak tekinti.

Fadjen talán nem is tudja, de egy szelíd állat lett belőle, akit mindenki szeret. A gazdája simogatja, játszanak és más állatokkal is békében él. Ez a történet is azt bizonyítja, hogy a szeretet erejével bármit elérhetünk. Még egy vad harci bikát is jó útra téríthetünk.

Törekedjünk arra, hogy a mindennapok folyamán is a szeretet és a kedvesség vezéreljen minket, mert sokkal többet elérhetünk vele, mint vitatkozással és dühvel.