Fizikailag bizonyított, hogy gondolataink alakítják a sorsunkat

A kvantum világot vizsgáló tudósok azt mondják: az egész világ energia.

Sokan azt mondják: önmegtévesztés örülni a vereségeknek és megköszönni a katasztrófát. Ez mind ostobaság. És azt kell mondjuk, igazuk van. De vajon az igazságuk boldogságot hoz-e számukra?

A legtöbb ember a bajokra, a bekövetkező rossz dolgokra a szokásos módon reagál: ideges lesz, az agresszió jeleit mutatja és negatívvá válik. Az ember küzd a helyzettel, ellenállást érez önmagában. Azt hinni azonban tévhit, hogy az idegesség, a méreg javíthat a helyzeten.

Mi ennek a sok negatív viselkedésnek a célja? Nincs célja. Éppen ellenkezőleg, az idegesség és az agresszió még több negatívumot generál.

A kvantum világot vizsgáló tudósok azt mondják: az egész világ nem más, mint energia. Minden részecske egyszerre van mindenhol. Ezt kvantum-bizonytalanságnak nevezzük. Ez egy paradoxon. Amíg nincs megfigyelő, például az ember, a világ nem létezik. Ez tudományos tény.

Minden elemi részecske megváltoztatja az állapotát egy egyszerű megfigyelés során is. Vagyis az emberi elvárások mindig befolyásolják a kísérlet eredményét. Ebből következően mindenkinek 100% igaza van. Az ember mindig először hisz valamiben, majd megerősítést keres és talál a hitéről.

Például úgy gondolja, hogy nincs elég pénze. Ez igaz. Folyamatosan pénzszűkében van. Vagy ebben a városban lehetetlen jó munkát találni. És újra igaza van. De az utca túloldalán élnek olyan emberek, akiknek mindig van elég pénze. És jó munkája is. Miért? Szerencsésebbek lennének? Nem.

A kvantumfizika törvénye: Mindig csak te! Mindig! Kivétel nélkül csak és kizárólag te éred el azt az eredményt, amit vársz!

Ha nem értesz egyet ezzel a nézetemmel, akkor 100%-ban igazad van. De ez a véleményed békét, egyértelműséget, örömöt okoz neked? Elősegíti az akadályok könnyű leküzdését és megoldását? Ha a válasz igen, örömmel tanulok tőled. Őszintén.

Személyes tapasztalat

Amikor eltörtem a kezem, kétségbeesett voltam. Az orvosok azt mondták, hogy ez innentől fogva fogyatékosság. És én elhittem. Aztán olvastam azokról az emberekről, akik szörnyű traumák, sérülések után képesek voltak meggyógyulni a „darált hús” állapotukból. Ekkor értettem meg, hogy minden lehetséges. És az eredmény? Mostanra a kezem teljesen egészséges.

15 éve hiszem, hogy a szegénység csak egy döntés. Sokat dolgoztam, és mindent elpazaroltam. Aztán rájöttem, hogy könnyedén elérhetem a pénzügyi szabadságot, és mindez sikerült is. Korábban úgy gondoltam, hogy harcolnom kell az élet ellenében, és a világom veszélyes, hamis és kegyetlen. Most úgy hiszem: mindig mindentől védve vagyok. Minden a boldogságomért van. A világom velem törődik. És így joggal mondom: „Hurrá !!!”

Minden pillanatban döntéseket hozunk. Minden másodpercben megteremtjük a saját valóságunkat.

Minden alkalommal, amikor valami történik velünk, amit nem akartunk, választhatunk. Eljutunk egy kvantum-kereszteződéshez. És ha dühösek vagyunk, rossz irányba fordulunk. A gonosz világának részévé válhatunk.

Ha ott jól érezzük magunkat, akkor minden rendben. Ellenben ha nem, mondd magadnak: „Hurrá !!!” Minden rendben. És üdvözöljük a valóságban! A valóság mindig kedves és semleges. Csak a saját gondolataink, értékrendünk színesíti, színezi ki.

Amikor őszintén örülünk bárki tapasztalatának, az összes problémánk maguktól oldódik meg. Még az olyan nagyon szokatlanok is. Ha nem harcoltál, harcolj. De én személy szerint jobban szeretem a békét és a nyugalmat.

Oszd meg az életed tapasztalatait másokkal, biztos vagyok benne, hogy sok embernek segíthetsz, hogy élete boldogabb és könnyebb legyen.