Fogta a szűrőt és azon keresztül szárította meg a haját, rengeteg időt megspórolt így!

Minden nő ismeri azt az érzést, amikor reggelente nem áll sehogy sem a hajunk. Ilyenkor jó pár percet tölthetünk azzal, hogy beszárítsuk, vagy valamilyen frizurát kreáljunk magunknak még mielőtt kilépnénk az utcára.

Egy jó videóra bukkantunk, ami megoldást jelenthet erre a problémára. Ha nem áll sehogy a hajat és nincs időd frizurát készíteni, göndöríts! Nem kell órákig a hajcsavaróval ülnöd, de még hajsütővasra se lesz szükség.

Mosd meg a hajad, vagy ha nincs kedved hajat mosni, vizezd be. Tetszés szerint tehetsz rá egy kis hajhabot, vagy zselét is, hogy tartósabb legyen a frizurád. Hajtsd előre a fejed és a kezeiddel fogj meg egy nagyobb tincset, majd szorítsd össze, már ettől is hullámos lesz. Ha minden tincset alaposan átnyomkodtál, akkor fogj egy tiszta levesszűrőt és tedd bele a hajad, ezen keresztül kezd el szárítani. A szűrőt mindig tedd másik tincsre, vagy éppen oldalra, hogy mindenhol egyformán göndör tincseid legyenek.

Mi is meglepődtünk ezen a megoldáson, de a videóban szereplő hölgy haja bizonyítja, hogy működik! Egyenes és hullámos haj esetében is működik a módszer, de természetesen az eredmény nem egyforma. Ha alapvetően van néhány hullám a tincseidben, akkor göndörebb lesz a hajad.