Francia frizura, a legdivatosabb hajformák, ha csinos és laza stílusra vágysz!

Akik szereti követni a legújabb divatot, azok tudják, hogy napjainkban hódítanak a francia frizurák. Ez a frizura stílusos és rafinált, elég gyakran láthatjuk női magazinok oldalain.

Nehezen keverhető össze más frizurával, hiszen a francia frizura lényege, hogy a tarkót fedő hajtincsek tupírozva vannak és frufru is van hozzá.

Kinek áll jól

A francia frizura univerzális, megfelel egy üzletasszony számára és egy fiatal nő számára is. A francia frizura általában nem egy szigorú forma. Az arc formájából induljunk ki és így válasszuk ki a megfelelő frufrut.

Rövid vagy hosszú haj?

A magasabb hölgyek számára a hosszú haj remekül áll, mivel kiemeli a nőiességüket. Ugyanakkor, ha a hajunk dús és fényes akkor is érdemes a hosszú haj mellett döntenünk. Az alacsonyabb hölgyeknek jobban áll a rövid haj, mert optikailag megnyújtja az arcukat és a nyakukat.

A francia frizura lehet borzos, de akár egyenesre vasalt is. Mivel több módon is beszárítható, ezért minden alkalomra remek választás. Könnyen kezelhető, egyszerűen beszárítható, ezért a hétköznapokon se lesz vele sok dolgot.

A videóban megtekinthetitek, hogyan vágják le a hajat a fodrászok, ha francia frizurát készítenek. Ha megtetszett ez a stílus, mutasd meg a videót a fodrászodnak, hogy tökéletes frizurát készíthessen neked.