Ha már nem tudom mi legyen a vacsora, ezt az egyszerű finomságot szoktam készíteni

Néha nehéz kitalálni, mi legyen a vacsora, nálunk ilyenkor valami egyszerű finomság szokott készülni. Nem kell hozzá sok minden, olcsó és finom, nagy kedvenc.

Nálunk nagyon szereti a család, mert hamar elkészül, egyszerű, olcsó és finom, ráadásul tele van zöldségekkel, így végre mindenki hajlandó megenni.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

Nagyon jól lehet variálni, tetszés szerinti zöldségek kerülhetnek bele, ennek köszönhetően tényleg nem lehet megunni. Mi azért is szeretjük, mert jó szaftos és a legjobb benne, hogy ha nagyobb mennyiséget készítünk, következő napra is finom marad.

Mivel csirkehússal készül, nincs vele sok munka, hamar megfő, így nem kell sokat várni amíg elkészül. Ha valami egyszerű, de mégis csodás étellel lepnéd meg a családod, érdemes kipróbálnod. A mártásnak köszönhetően kellemesen szaftos, egyszerűen nem lehet megunni.

Fűszerezd ahogy csak szeretnéd, mú úgy szeretjük, ha kellemesen fűszeres, de természetesen ez csak attól függ, ki mit szeret. Ha nem tudod, hogyan varázsolj zöldségeket az asztalra, hogy a család örömmel megegye, ez a recept jól jöhet. Nagyon finom és tényleg nem zavaró, hogy annyi féle zöldség van benne. Mikor valami újdonságot szeretnél főzni, kóstold meg ezt a csodás ételt, vélhetőleg neked is hamar elnyeri majd a tetszésed.