Heti angyalhoroszkóp – Fényes sikereket ígérnek az arkangyalok!

Szinte mindegyik csillagjegy számára pozitív hét következik az angyalok szerint. Érdemes hallgatni rájuk, mert nagy lehetőségeket rejteget az előttünk álló 7 nap!

Kos

Haniel arkangyal útmutatása szerint érdemes felülvizsgálnod a terveidet, ugyanis valahol homokszem került a gépezetbe. Az angyalod segíthet abban, hogy megtaláld a hibát a számításaidban. Ezen a héten hallgass a megérzéseidre a szokásosnál is jobban, mert a belső hangod segítségével hozhatsz jó döntéseket.

Bika

Raguel arkangyal szerint egy fontos, régóta húzódó ügy végére tehetsz pontot a héten. Jó hír, hogy számodra kedvezően zárul ez a történet. Elsőre talán nem így éled majd meg, de az idő számodra is bebizonyítja majd, hogy ennek így kellett lennie. Az angyalok segítenek megoldani a problémáidat.

Ikrek

Angyalod a szerelmi életed javulásában segédkezik a következő időszakban. Nagyon közel az idő, amikor találkozol majd valakivel, aki rendkívüli hatással lesz rád. Ez az új kapcsolat fenekestül felforgathatja az életed. A magánéleti sikerek régóta váratnak magukra az életedben, Rafael arkangyal segítségével azonban végre fordul a kocka. Csak arra figyelj, hogy bátran éld meg az érzéseidet, és élvezd ki a boldog pillanatokat.

Rák

Ha bízol az angyalod támogatásában, és a segítségét kéred, akkor különleges lehetőségeket kaphatsz. Itt az esély, hogy megteremtsd magadnak azokat az életfeltételeket, melyekre régóta vágysz. Figyeld a jeleket, hogy észrevedd a bőséghez vezető utat.

Oroszlán

Jophiel arkangyal szerint életedben most a hit, és a remény játssza a főszerepet. Akár komolyabb kihívásokkal is szembekerülhetsz a héten, de ha megfelelően összpontosítod az energiáidat, akkor gond nélkül juthatsz túl ezeken. A remény, és a pozitív életszemlélet segítségével megállíthatatlan leszel.

Szűz

Biztonságra vágysz, kívül és belül is. Ennek megteremtésében segít a héten arkangyalod, Uriel. Érdemes lehet másokkal is megosztani az aggályaid, problémáid, mert felbukkanhat egy olyan személy (akár egy szakember) az életedben, aki elvezet a megoldáshoz.

Mérleg

Ariel arkangyal érzi a benned lévő erőt, és jó szándékot. Pozitivitásodnak és empátiádnak köszönhetően nagyon sokat tudsz segíteni a körülötted lévő embereknek. Fontos, hogy magadra is maradjon időd és energiád. Törődj többet magaddal, töltődj fel lelkileg, maradj kiegyensúlyozott, hiszen másoknak is csak így tudsz segíteni.

Skorpió

Úgy érzed, hogy kicsit összecsaptak a hullámok a fejed felett. Metatron arkangyal támogatása épp a legjobbkor érkezik. Ha reálisan nézed a helyzeted, rá fogsz jönni, hogy nincs mitől tartanod, rosszabb periódusok mindenki életében előfordulnak. Maradj nyugodt, hamarosan megtalálod a megoldást problémáidra, onnantól pedig hatalmas lendülettel roboghatsz tovább céljaid felé.

Nyilas

Angyalod abban segít a héten, hogy le tudd zárni a múltat. Olyan sokat néztél hátra az utóbbi időben, hogy még nem látod, milyen fényes jövő áll előtted. Csinálj helyet az új embereknek és új dolgoknak! Engedd el azokat, akik csak visszahúznak. Így felszabadulhatsz, új erőre kaphatsz, amire szükséged is lesz a későbbiekben.

Bak

Jeremiel arkangyal abban fog segíteni, hogy lezárd azokat a dolgokat, amiket eddig nem sikerült. Senki sem tökéletes, mindenki követ el hibákat. Bocsáss meg magadnak, és azoknak is, akik rosszul bántak veled. Angyalod segítségével új fejezetet nyithatsz.

Vízöntő

Remekül haladsz terveid megvalósításában, az angyalodtól pedig még egy kis plusz segítséget is kapsz, így a magánéletedben és a karrieredben is pozitív változások várhatóak. Jelenleg minden a helyén, élvezd ki ezt a gondtalan időszakot!

Halak

A munkahelyeden jó hírre számíthatsz, eddigi erőfeszítéseidnek meglesz a jutalma. Mihály arkangyal pedig abban segít majd, hogy még jobban elmerülj a spiritualitásban, és ennek segítségével közelebb kerülj életfeladatod megismeréséhez és megértéséhez.