Hogyan teszi tönkre a férj a házasságát anélkül, hogy tudna róla?

Vajon miért mennek tönkre a családok? Hiszen az oltár előtt a párok mindig megfogadják, hogy örökké szeretni fogják egymást és jóban, rosszban kitartanak egymás mellett.

Sajnos mégis sokan elválnak, ezért ma szeretnénk megismertetni veletek azt, hogy egy férfi, hogyan teszi tönkre a családját. A házasság elég nehéz feladat mindenki számára és soha nem lehet tudni, hogyan végződik.

1. A figyelem hiánya

A nők számára a figyelem a partner részéről olyan mint a levegő vagy az étel. A férfi akkor is meg kellene ölelje a feleségét, ha nehéz napja volt. Ha elfelejti többször ismételni a feleségének azt, hogy mennyire szereti, akkor a feleség úgy érzi, hogy már nem is fontos a számára.

2. A bátorítás hiánya

Egy feleség mindig dicséri a férjét, mert tudja azt, hogy a férjnek szüksége van erre. Egy feleségnek is szüksége van a dicséretre, pl. azért mert ízletesen főz, mert intelligens, megértő, vagy csak azért mert egy fantasztikus feleség.

3. A romantika hiánya

Még eszetekbe jut milyen volt az életetek a kapcsolatotok elején? Virágok, csokoládé, kisebb meglepetések… ezek a dolgok éltetik a női lelket, energiát adnak nekik és ettől szép a kapcsolatuk. A romantikától minden nő kivirágzik, ezért kedves férfiak ne hagyjátok, hogy a rutin tönkre tegye a kapcsolatotokat sem 5, 15 vagy 30 együtt töltött év után sem.

4. Túl sok kritika

A kritika lehet építő és romboló. Valószínű, hogy egy kapcsolat elején egy férfinek nincs annyi elvárása a nővel szemben. Ha egy férfi túl sokszor kritizálja a feleségét, azzal csak tönkre teszi őt lelkileg és így a férj egyre kiállhatatlanabbá válik a feleség számára.

5. Összehasonlítás

Válaszoljatok őszintén a következő kérdésre: Szeretnétek, ha a feleségetek mindig összehasonlítana benneteket más férfiakkal? Ha mindig azt hajtogatná, hogy a szomszédnak sportosabb a testalkata, vagy háziasabb? Ezeket az összehasonlításokat egyik férfi sem szereti. A feleség sem szereti, ha összehasonlítod őt egy másik nővel, főleg akkor nem, ha valamelyik volt partneredhez hasonlítod. Ezzel csak tönkre teszed a kapcsolatotokat és a család életét még akkor is, ha nem akarattal teszed ezt.