A hölgynek a körme észrevétlenül beleért az italába. Kihívta a rendőrséget, amikor megváltozott a körömlakkjának a színe!

Kétség kívül, ebben az esetben a szépség valóban megment! „Titokzatos színek” – ez a neve egy körömlakk sorozatnak, amit négy Észak-karolinai diák speciális okból dolgozott ki. A szépség-szer különleges összetevője segít bármely lánynak, vagy nőnek elkerülni azt, hogy megerőszakolják és kirabolják! Ily módon….

Van otthon cukkini? (kattints ide) Egyszerű és olcsó recept! 30 perc alatt csodás ételt készíthetsz belőle!

Új manikűr

Az erőszakoskodók és a gazemberek gyakran használnak szagtalan és semleges ízű kábítószereket, hogy elkábítsák vagy mozgásképtelenné tegyék áldozataikat. A veszélyes szereket nem egyszerű leleplezni! Mennyi szomorú eset vált ismertté…  A növekvő bűnözési statisztika késztetett cselekvésre a diákokat. Egy olyan körömlakkot alkottak, mely veszélyes szerek hatására megváltoztatja a lakk színét!

Gondolj bele: befestem a körmömet és biztos leszek abban, hogy nem fogok olyan koktélt inni, ami nagy mennyiségű klonidint tartalmaz! Hiszen csak egyszerűen bele kell mártani a körmöd, ami ilyen lakkal van kifestve, és ha veszélyes az italod, a lakk megváltoztatja a színét…. Ha az ital nem ment át a biztonsági teszten, kimehetsz és hívhatod a rendőrséget. A jövő megérkezett!

Csoda! Az ilyen lakk főleg a fiatal lányoknak hasznos. Szülők, akik aggódnak a fiatal lányuk biztonságáért, beszerezhetik és megajándékozhatják vele őt Egy ilyen körömlakkal.

Íme, egy rövid bemutató videó az új találmányról! A fiatal tudósok, akik gondoskodtak a világ összes hölgyéről, mindenkit elbűvöltek.

Miért festik a nők a körmüket? Ez a hagyomány az ősi Kínából származik és meghódította azok szívét, akik szeretik a szépséget. Most kiderült, hogy a körömlakknak lehet gyakorlatias alkalmazása is!

A színváltoztató körömlakk hamarosan megjelenik a kereskedelemben! Ez lehet az első apró lépés a világ borzalmai legyőzésének elősegítésében. Feltétlenül meséld el barátnőidnek ezt a az örömteli hírt!