Húsz ötlet, amiért köszönetet fogsz mondani! A 14. számú ez azért valami!

Minden nő arról álmodik, hogy fantasztikusan nézzen ki, ez nem titok. És hogy nézzünk ki elképesztően jól, hogy nem költünk elképesztő összegeket kozmetikumokra és drága kozmetikusokra, ezt most elmondja neked a Bidista.com szerkesztősége. Ezek az egyszerű szépségápolási ötletek újjá varázsolnak téged. Kezdjük!

Hogy legyünk szépek és ápoltak

1. Végezz arctornát

Igen, igen, jól hallottad. Az arctorna gyakorlatok képesek észrevehetően javítani az arcizmok tónusát és késlelteti néhány évvel a ráncok megjelenését. Folyamatosan végezd ezeket a gyakorlatokat, hogy napi rutinoddá váljon, nem fogod megbánni!

Az első gyakorlat: a középső ujjaidat helyezd arccsontodra, mozgasd őket felfelé, mintha mosoly lenne az arcodon, majd enged el és térj vissza az alaphelyzetbe. Második gyakorlat: a mutatóujjaiddal emeld meg a szemöldökeidet, és húzd oldalirányba őket, majd térj vissza alaphelyzetbe. Minden nap csak 5 perc az eredménye a csodálatos külső!

2. Oldalt válaszd el a hajad

Az oldal elválasztás egy mágikus ötlet, amivel egy pillanat alatt dús hatású frizurát készíthetsz.

3. Az arckrémeket körkörös mozgással vidd fel

Ha körkörös mozdulatokkal belülről kifelé viszed fel a krémet az arcodra, kiváló nyirokmasszázst végzel és megszabadulsz a nem kívánt duzzanatoktól.

4. 2 fajta szempillaspirál

Szerkesztőségünk a 2 fajta, különböző színű szempillaspirált javasol: a feketét a felső a barnát az alsó szempillák festéséhez. Így a tekinteted sokkal természetesebb és nyitottabb lesz.

5. Előbb a frizura, utána a smink!

Frizura készítésekor a haj az arcra hullik, ami elkenheti a már kész sminket. Tehát először a frizura, majd azt követően a gondos smink.

6. Felejtsd el a műszempillákat

Ez nagyon közönséges. Rengeteg korszerű módszer van a szempillák dúsítására. És a felragasztott „legyező”-től ideje már most megszabadulni.

7. Használj arctisztító kefét

Ez az egyszerű eszköz hozzásegít a bőr tökéletes megtisztításához, ezáltal széppé és ápolttá válik.

8. A rúzs színét az ujjadon teszteld, ne a kézfejeden

Megszokott dolog, hogy a rúzs színét a kézfejre felvitt módszerrel választjuk ki, ez abszolút helytelen! A kézfejen és a tenyéren a rúzs sárgábbnak és világosabbnak tűnik, ami megnehezíti az ideális árnyalat kiválasztását. Jobb, ha inkább az ujjhegyedre viszel fel egy kis rúzst, így nem hibázol!

9. Használj száraz sampont

Hatásos módszer a pillanatokon belüli hajtisztításhoz!

10. Húzd ki a szempillák tövét

Ha a szempillák tövét fekete szemceruzával húzod ki, sokkal sűrűbb és dúsabb hatást váltanak ki. Talán szempillaspirálra sem lesz szükség!

11. A szemöldöködet fésüld felfelé

Ezzel a módszerrel a szem még nyitottabbá válik, és nagyon természetesnek tűnik a szemöldök.

12. A pasztellszínű manikűr a te igaz barátod!

Az ilyen lágy és egyszerű manikűr a ruhásszekrényed bármely darabjával jól harmonizál és valóban az ilyen köröm ápoltabbnak néz ki. Ha neked ez a fajta manikűr unalmas, akkor dobd fel egy pár strassz kővel.

13. Részesítsd előnyben a természetes szépséget

Természetesség most a divat! Egy diszkrét smink és egy természetes frizura, ebből egy igazi csoda születhet.

14. A parfümöt a válladra fújd

Az ilyen egyszerű megoldástól az illatok jobban érvényesülnek, és a parfüm illata nem fogja zavarni a párodat közeli kontaktus esetén.

15. Találd meg a hozzád illő piros színt

A nem megfelelően kiválasztott piros szín tónusú rúzs képes tönkretenni a legcsodálatosabb külsőt is. Ha megtaláltad a hozzád illő piros színt, tartsd meg!

16. Használj színtelen porpúdert

Valószínűleg, ez a legjobb módja annak, hogy a ne kenődjön el a smink és megelőzi a nem kívánt arccsillogást napközben.

17. Adagolós kozmetikumokat vásárolj

Legyen az alapozó vagy arckrém, próbáld meg belőlük az adagolósat megvásárolni. Az ilyen adagoló megvédi a kozmetikumokat a beléjük kerülő baktériumoktól, ezért krém tovább eltartható.

18. Felejtsd el a világos színű korrektort

Az ilyen színű korrektor nem takarja el a bőrhibákat, épp ellenkezőleg, kiemeli azokat. Az ideális korrektor színének meg kell egyezni az alapozó színével.

19. Helyes irányba csavard a hajadat!

Ha a te hajad egyenes és ahogy, mint minden lány a göndör hajra vágysz, akkor a tincseket az arctól kifelé kell göndöríteni. Ez nyitottabbá teszi az arcvonásaidat és frizurád is kimondottan divatossá válik.

20. Legyen fagyasztóban jég

A jégkockás reggeli masszázstól a bőröd ragyogóvá és üdévé válik. A smink jobb és tartósabb lesz.

Ezeket a szépségápolási tanácsokat bármikor kihúzhatod a varázskalapodból. Bővítsd a tudásod ezekkel a fantasztikus ötletekkel és a szép külsőd követendő példa lesz!

Ha tetszettek a hasznos tanácsaink, akkor ne felejtsd el ezt megosztani a barátnőiddel.