Így segíthet neked is a vonzás törvénye!

A vonzás törvénye röviden azt jelenti, hogy ha valamire koncentrálsz, az meg fog jelenni az életedben. Ez igaz jó és rossz értelemben is, hiszen általa megkaphatod, amit olyan régóta kívánsz magadnak, viszont ha a gondjaid alá temetkezel és csak a bajra tudsz összpontosítani, hiába is várod, hogy jobbra forduljanak a dolgaid.

Alapját az érzelmi töltések adják, melyekkel gondolataink rendelkeznek. A gondolat teremtő erejéről már a történelemből is sokat tudunk és a tudomány is intenzíven kutatja ezt a területet. Pozitív rezgésre pozitív, negatívra viszont negatív választ kapunk, ha úgy tetszik, az univerzumtól.

Fogalmazd meg pontosan a kívánságodat!

Ha jobban belegondolunk, egyáltalán nem könnyű arra a kérdésre válaszolni, hogy pontosan mit is szeretnénk kérni. Azt sokkal inkább tudjuk, mit szeretnénk elkerülni. Ez azonban kiindulásnak tökéletes, hiszen ha azzal tisztában vagyunk, mit nem szeretnénk, elég, ha megfogalmazzuk magunknak az ellentétét. Pl. nem szeretném, ha elveszíteném a munkámat. Ez a negatív gondolat, hiszen ezzel csak arra koncentrálsz, hogy a munkád veszélyben van. Azonban, ha az ellenkezőjére összepontosítasz, hogy szeretnéd, ha a munkád sokáig megmaradjon, máris bevonzhatod ezt a pozitív dolgot az életedbe.

Képzeld el!

A lehető legvalóságosabban próbáld elképzelni, hogy amit szeretnél, az valóra vált. Mintha már a tied is lenne. Képzeld el magad az új párod oldalán vagy az új lakásodban, ha éppen arra vágysz! Ezzel is erősítheted a koncentrációdat a jó dolgokra, amiket a vonzás törvénye segítségével meg is valósíthatsz.

Higgy abban, amit szeretnél!

Nagyon fontos lépés, hogy miután összeírtad a kívánságaidat, higgy is bennük és abban, hogy valóra is fognak válni. Még akkor is vedd rá magad erre, ha olyan dolgot szeretnél, amire jelenleg semmilyen esélyt nem látsz. A hited legyen erős és győzze le a sokszor neki ellentmondó racionális gondolkodásmódot is, ami útjában állhat törekvéseidnek!

Tégy érte!

Ha már pontosan tudod, mit szeretnél elérni, ne ülj ölbe tett kézzel, mert a vonzás törvénye nem így működik. Tedd a dolgod és járj nyitott szemmel, élj a lehetőségeiddel! Amitől eddig esetleg elzárkóztál, mert nem láttad értelmét, tégy vele egy próbát, hátha azon keresztül valósul meg az álmod!

Fogadd el!

Fogadd el, ha valamelyik kívánságod teljesül, hiszen amit kérsz, az megillet téged, megérdemled! A vonzás törvénye éppen ahhoz segít hozzá, hogy megkapd mindazt a jót, ami neked is jár!

Adj hálát!

Értékeld, amid van, amit eddig megszereztél, megvalósítottál! Vedd észre magad körül a valóban fontos dolgokat, mint az egészség, a munka, a család, a párod és adj hálát értünk nap mint nap az univerzumnak.