Íme, a Nyilas jegyűek személyiségrajza!

Ha érdekel, milyenek valójában ezek a különleges emberek, ez a cikk neked szól!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Rendkívül megnyerő, és szimpatikus emberek. Kapcsolatteremtő képességük kiemelkedő. Népszerűek, mert egyszerűen jó a társaságukban lenni. Ha valaki körül rengeteg barát van, szinte biztosak lehetünk benne, hogy a Nyilas jegyében született. Segítőkész, barátságos emberek, akik nagyon könnyen létesítenek kapcsolatot. Már a megismerkedéskor azt érezhetjük, mintha régi barátok lennénk, ezért hamar a bizalmunkba fogadjuk őket, rájuk bízva féltve őrzött titkainkat is.

A Nyilasnál jó helyen vannak a titkaink, ám ő sokkal visszafogottabb és óvatosabb, kifejezetten ügyel arra, hogy ne adja ki magát. Sokan azt gondolják, hogy mivel beavatták legbelsőbb magánügyeikbe a Nyilast, innentől kezdve legyen szó akár párkapcsolatról vagy barátságról, nyert ügyük van velük. Ám a Nyilasnak szinte udvartartása van beszélgetőpartnerekből és „rajongókból”, ezért aki a tartós és kizárólagos figyelmére pályázik, annak nincs könnyű dolga. Időtől, pénztől, elfoglaltságtól függetlenül a Nyilas mindig készen áll arra, hogy másokon segítsen. Akár az éjszaka közepén is riaszthatjuk, biztosak lehetünk benne, hogy gondolkodás nélkül a segítségünkre siet. Jó szándékú, türelmes, és jó hallgatóság. Saját életében a megérzéseire hagyatkozik, de másoknak szívesen ad tanácsot. Rendkívül intelligens, a dolgokat összefüggéseiben és rendszerben látja. Empatikus, gyakran áll olyanok mellé, akik nem képesek érvényesíteni az érdekeiket.

Egyedülállóként csapodár, imád flörtölni, tetszeni, hódítani.

Szabadságszeretete ellenére ha egy Nyilas elköteleződik, akkor odaadóvá és hűségessé válik. Az ellenőrzést és a féltékenységet nem tűri. Mindig mindenben és mindenkiben a tökéletest keresi. Ha egy Nyilas szeret, akkor társával érzelmes, előzékeny, és könnyen ellágyul a szíve. Imádja a kihívásokat, a felfedezést, és a mozgalmas életet. Egy Nyilas társ mellett egészen biztosan nem fogunk unatkozni!