Íme a legdivatosabb körömminták, varázslatosak és nagyon nőiesek!

Mindenki szép körmöket szeretne, de nem mindenki rajong a hosszú körmökért. Ma mutatunk néhány tippet, hogyan lehet csodás a manikűröd még akkor is, ha rövid körmeid vannak.

A színek és a minták nagyon változatosak, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetszőt. Ha különleges körmökre vágysz, csak egy ügyes manikűrösre lesz szükséged, aki el tudja készíteni a kiválasztott modellt. A manikűr divat nagyon változatos, így akár a letisztult mintákat szereted, akár a díszes körmöket, biztosan megtalálod a neked tetszőt. Tekintsd meg a képeket, válaszd ki a neked tetszőt és készíttesd el álmaid manikűrjét! Ha türelmes vagy, néhány modellt te magad is elkészíthetsz, hiszen vannak közöttük nagyon egyszerűek és mégis bámulatosak.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9

10.

11.

12.

13.

14.

15. 

Ha türelmes vagy és szereted a szép körmöket, egy kis odafigyeléssel te magad is elkészíthetsz néhány egyszerűbb mintát. A videóból ihletet meríthetsz!

https://www.youtube.com/watch?v=QhhrCsfyDDs

Nem csak az elegáns francia manikűr lehet divatos, ha egyedi és különleges körmökre vágysz, bátran válassz színes fazonokat.