Látványos virágtartók és virágcserepek! Egy kis kreativitással még szebbé teheted a kertedet!

A legutóbbi írásainkban sokat foglalkoztunk a kertészkedéssel, a mai cikkünkben is ehhez a témához kapcsolódó ötleteket szeretnénk megosztani veletek. Bemutatunk néhány látványos virágtartót és virágcserepet, hiszen virágaink már alig várják a tavasz beköszöntését. Mi is szeretjük a napsütést, de úgy tűnik, hogy erre még egy kis ideig várnunk kell.

Térjünk vissza a mai napra tervezett témánkhoz. Lehet, hogy sokan közületek szívesebben megvásárolják a virágcserepet és a virágtartót, ez a könnyebbik megoldás, de biztosan vannak olyan emberek is, akik inkább saját kezűleg készítik. A kezünk által készített tárgyak egyediek, tartósabbak és látványosabbak mint amiket a kereskedelemben forgalmaznak.

Ha szeretitek a különleges díszítő elemeket, nézzétek meg az alábbi képeket, szerintünk remek ötletek!

Eléggé kihívónak tűnik, de mégis látványos a fémből készült, laskaszűrőbe ültetett virág. Mi a véleményetek róla?

A konzerves dobozok felhasználása virág ültetésére nem újdonság, de a legkézenfekvőbb megoldások közé tartozik.

A fémből készült locsolóba ültetett virág merész ötletnek tűnik, ezért néhányan nem rajonganak érte, pedig igazán mutatós megoldás.

Egy megrozsdásodott tölcsérbe ültetett virág, biztosan több embernek felkelti az érdeklődését.

A fából készült létrát amelyet a cseresznyeszedéshez használtál, de már nem biztonságos, alakítsd át virágtartónak, még néhány léc rárögzítésévél, a virágcserepek lazán elférnek.

Számunkra a legérdekesebbnek tűnő virágtartó, lécből van elkészítve, amelyiknek az elkészítését legjobb, ha szakemberre bízzuk.

Ha nektek is van az előbbiekhez hasonló ötletetek, osszátok meg velünk.