Lépésről-lépésre. Ma találtam ezt a gyors pogi receptet

Persze ki is kellett próbálnom. Leveles tészta. Pogácsa szaggató. 4 réteg (tészta aztán sós tojással megkenve majd sajt, majd megint tészta) a tetejére is tojás és sajt.

Gyors vendégváró!

@vanka_v Meleg, friss és ropog 🥰 #sajtospogi #sajtospogácsa #vendégváró #vendégségbe #gyorsrecept #sós #ropogós #sajtos #recept #salty #cheese #snack #foodtok #onnomnom #nagyonfini ♬ original sound – Kyle & Jackie O

15 perc sütés és valami isteni finom (és nem kell egész nap a konyhában állni).

Szabó Attiláné Böbe konyhájából!

Zsóka Tarnai
Nagyon szép , de mit csinálsz a leeső részekkel ? Én ezt kockázom és nincs leeső rész. De kíváncsi vagyok, te mit kezdesz a leesö részekkel mert az úgy tudom már nem összegyúrható. Próbáld ki nem pogácsaszaggatóval kiszúrni, hanem kockára vágni. Nincs leeső rész és az ízén semmit nem változtat !

Judit Molnár
Ez de jó ötlet 😊 és egyszerű 😋

Klára Szórád
Én nem szoktam rétegezni, csak kockára vágom pizza vágóval, lekenem tojással, vagy csak vízzel, reszelek rá sajtot megszórom nagy szemű sóval (átszitálom az erdélyi sót) és köménnyel és kész, mehet a sütőbe, könnyű kis puffancsok lesznek, egy baja van, nem lehet abbahagyni!😃😋 az unokám édesen szereti, azt megszórom fahéjas barna cukorral.

Árvácska Deák
Nálam is ilyen készült pár napja és isteni.

Klaudia Oláh
én meg 2 adag sajtosat sütöttem melóba … hamarabb kellett volna 🙂