A Louise Hay-féle mágikus formula: gyorsabban jön a pénz a házhoz, mint azt el tudnád költeni!

Louise L. Hay ismert amerikai írónő, több motivációs könyv szerzője, valamint egy speciális filozófia képviselője, amelynek lényege, hogy minden ember képes önállóan meggyógyítani magát. De ebben az esetben nem csak az egészségről van szó: könyvében Louise elmagyarázza, hogy a saját magunkról alkotott kép gyakran fizikai, érzelmi és pénzügyi problémákat okoz.

Hogyan legyünk gazdagok?

A pénzzel kapcsolatos problémák elkerülése érdekében az írónő arra ösztönzi az olvasókat, hogy terjesszék ki gondolkodásmódjuk horizontját: „Nagyon korlátozott módon tekintünk a pénzre. Mindig tudjuk, mit engedhetünk meg magunknak. Például azt mondhatjuk magunknak: „Párizsba akarok menni, de nincs elég pénzem. Tehát nem mehetek oda.”

Így a pénz tulajdonképpen akadályát jelenti a párizsi utazásnak. De ha folyamatosan szuggeráljuk magunkban, illetve elképzeljük, hogy, mennyire kellemes lenne az időt Párizsban eltölteni, az univerzum energiája segíteni fog neked, és te, így vagy úgy, de ott leszel!” Hogy mit jelent az affirmáció és hogyan segíthet ez a jólét megszerzésében? A Bidista szerkesztősége ezt is elárulja!

Affirmáció: rövid autoszuggesztió, amelynek segítségével a tudatalatti elménk a megfelelő hullámhoz igazodhat. De fontos megjegyezni Louise Hay főszabályát: „Ha csak tisztán a pénzt keresed, és ezért szuggerálod magadban, viszont nem változtatod meg magad, ezek az elvek nem működnek.”

Az írónő határozottan állítja, hogy a szellemi fejlődésnek kell segítenie az embereket az anyagi és érzelmi javak elérésében. Minden reggel azzal a gondolattal kell felébredni, hogy a leglényegesebb dolognak mindenképpen be kell következniük; az életedben minden jó; egy gyönyörű esemény után egy újabb következik.

Az autoszuggesztió ismétlési gyakorlatát naponta kell végrehajtani, és a jobb hatás érdekében érdemes vizualizációkkal is kombinálni. A szerkesztőségünk megosztja a leghatékonyabb módszereket ahhoz, hogy gazdagok legyünk:

1. Szeretem a pénzt, és ez a szeretet kölcsönös.

2. Nagy fizetést tudok elérni, és ez a feladat csak rám vár.

3. Lehetővé teszem a vagyonom növekedését, függetlenül a külső körülményektől.

4. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy jó fizetésem legyen.

5. Mindig megkapom azt, amire szükségem van.

6. Sok pénzt keresek, hogy jólétben és a kényelemben élhessek.

7. A munkám, feladatom egyre több anyagi haszonnal kecsegtet.

8. Mint egy mágnes, úgy vonzom magamhoz a gazdagságot.

További tanácsért nézzed meg ezt a videót, melyben Louise Hay segít a siker és a jólét elérésében.

Ha elérted a maximális harmónia szintet, akkor abbahagyhatod az autoszuggesztiót. Minden olvasónknak őszintén kívánunk lelki tisztaságot és azt, hogy fogadjuk el saját életünket!