Minden szülő arról álmodik, hogy a gyermekei szeressék és támogassák egymást, és legyenek a legjobb barátok ezen a világon. Jessica és Michael Marotta nagyon szerencsések ebben a tekintetben: fiúk a hatéves Mike már akkor is szerette a testvérét, amikor ő még tervben sem volt.

Mike gyakran kérdezte erről édesanyját és édesapját, de Jessica a vetélését követően már nem mert semmit sem ígérni. A csoda mégis bekövetkezett: az asszony megtudta, hogy újra terhes és kisfiú várható.

A régen várt Jake koraszülöttként jött a világra „méhen belüli növekedési zavar” tüneteivel. Nagyon kis súllyal született, és Jake-t nem engedték haza olyan korán, mint ahogy azt mindenki várta. 60 napig feküdt a koraszülött osztályon, és Mike a kistestvérét a születését követő 11. napon láthatta.

A fiú már annyira várta ezt a találkozót, hogy az eseményről készült fényképek mélyen megérintenek mindenkit. Az első, ami igazán megörvendeztette Mike-t – a testvérének ugyanolyan vörös haja volt, mint neki.

Miután hazaengedték a csöppséget, Mike egy perce sem tágított mellőle. Jessica azt mondta, hogy fia minden reggel átöleli és megpuszilja a kisöccsét, és napközben is folyamatosan odafigyel Jake-re. Igazi testvéri szeretet!

Fotók: Jessica Marotta