12 kedves fénykép, melyeket megnézve neked is kedved támad valami jócselekedetre!

Életünk minden egyes napján események sorozata okoz nehézséget, komoly döntések meghozatala előtt állunk nap, mint nap és emiatt sokszor elkeseredünk, rossz kedvünk lesz. Ennek ellenére mindig kell, hogy legyen hely és idő a jónak is!

Most te is állj meg egy pillanatra és nézd meg ezeket a fotókat, melyekből csak úgy árad a jóság. Látni fogod majd, hogy nem minden olyan rossz a környezetedben, mint azt gondoltad! Nézz körül és vedd észre, hogy mennyi jó történik nap, mint nap, minden egyes percben, pillanatban! Lehet, hogy az egyik csoda éppen melletted megy végbe?

Mindig a jót keresd magad körül és akkor meglátod, hogy mennyire meg fog változni a hangulatod és vele az egész életed is, természetesen, pozitív irányban!

1. Nézd ennek a két gyermeknek az egészséges, pirospozsgás arcát, amint a nagymamájuk háza előtt ülnek. Egyszerűen csodás!

2. A gyermekek sokkal őszintébbek a felnőtteknél. Ezt eltanulhatnánk tőlük! Ez az apróság például a filmben szereplő színész könnyeit törli le. Megható!

3. Elbűvölő gyermekek, amint először találkoznak a reptéren.

4. Nem titok: a tűzoltóknak hatalmas szíve van! Ez a lánglovag például egy égő házból mentett ki egy kismacskát, majd oxigénmaszkot helyezett fel rá.

5. A tengerészgyalogság egyik katonája egy gyermeket motivál, akinek nehezen sikerült volna a maratonfutás.

6. Íme, a nagymama kedvenc unokája: a nagymama kellemetlenül érezte magát, hogy hálóruhában sétáljon a kórházban, ezért hát a fiatalember nem tétovázott és ő is magára öltött egyet!

7. Ki mondta, hogy az vállalkozóknak nincs szívük? Az egyik kórház gyermekeinek azzal okoztak váratlan örömöt az alpintechnika alkalmazásával dolgozó ablakmosók, hogy pókembernek öltöztek!

8. Ez a fodrász nem pusztán úgy döntött, hogy a szabad levegőn végzi munkáját, de minden héten a hajléktalanokat is „kezelésbe veszi” – mindenféle ellenszolgáltatás nélkül.

9. Két szörfös észrevett egy hálóba gabalyodott bálnaborjút és kimentették a szorult helyzetéből, amely a halálát okozta volna.

10. A következő képen az látható, hogy egy nagyobb vaddisznócsorda követi figyelemmel, amint kimentik az egyik vadmalacot, mely beszorult a kerítés közé. Senki sem sérült meg!

11. Próbáltál már kutyakölyköket vagy kismacskákat etetni, melyek anyjuk nélkül maradtak? Ez egy meglehetősen nehéz dolog. De nem a képen látható ötletes módon! Egyszerűen csodás! Ne feledd, hátha szükséged lesz rá valamikor!

12. Két fiatalember látta, amint egy bárány leesett a szikláról és a patakban fuldokolt. Nem mentek el szenvtelenül a bajba került állat mellett, hanem megmentették azt.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel ezeket a vidám felvételeket, ezzel talán te is hozzájárulsz egy kicsit ahhoz, hogy a minket körülvevő világ egy kissé jobbá váljon.