Megindító példa arról, hogy az önzetlen segítségnyújtás igenis létezik!

Amerikában esett meg a történet, ami egy háromgyermekes édesanya, Audrey betegségével kezdődött. Az asszonynak néhány napra be kellett feküdnie a kórházba, rokonok és közelebbi ismerősök híján addig gyermekeit a szomszédokra, a maguk is öt gyermeket nevelő Tishára és férjére, Kevinre bízta.

Bár alig ismerték egymást, a pár azonnal elvállalta a gyermekek átmeneti felügyeletét, annak ellenére, hogy ők is nagyon nehezen boldogulnak, Tisha egy Las Vegasi kaszinóban dolgozik pénztárosként a megélhetésért. A kórházban fekvő Audrey-nál közben második stádiumú gyomor- és nyelőcső rákot diagnosztizáltak. Az édesanya vállát betegsége mellett még inkább nyomta gyermekei elhelyezésének gondja. Mivel nem tehetett mást, Tisháékhoz fordult, hogy elvállalnák-e a három gyermekének örökbefogadását.

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

Tisháéktól mindez hatalmas áldozatot követelt, hiszen már így is nyolcan éltek a házban, mégis szó nélkül elindították az örökbefogadási eljárást. Befogadták otthonukba a három árván maradt gyereket, felelősséget vállalva értük, otthont adva nekik.

Történetüknek és emberségből példát adó cselekedetüknek a környéken hamar híre ment. A szomszédok nem voltak restek, összefogtak és a FOX5 tévécsatorna segítségét kérték a család helyzetének megkönnyebbítéséhez. A családok, a tévéstáb és segítőkész építési vállalkozók összefogásával a család házát felújították, hogy az a lehető legotthonosabb legyen a benne élő 8 gyermek és a szülők számára is.

A történet nemcsak megható, de bizonyítja azt is, hogy az önzetlen segítségnyújtás még nem veszett ki az emberekből és hogy számíthatunk egymásra akkor is, mikor a legnagyobb szükségünk van rá.